tiistai 2. lokakuuta 2018

Kirje Kansanedustajille


Lähetin oheisen kirjeen kansanedustajille eduskunnan kirjaamon kautta. Kirjettä voi jakaa myös muita reittejä myöten. Omat voimani riittivät tähän asti.Arvoisa Kansanedustaja

Olen kirjoittanut teille aikaisemminkin. En ole varma onko viestini tavoittanut teidät sillä vastausta sähköposteihini en ole saanut. Tiedän että kun sisäilmasta ja siitä sairastumisesta puhutaan niin rivit jakautuvat uskoviin ja ei uskoviin. Nykytiedon valossa ei pitäisi kyllä enää olla epäilijöitä tämän asian suhteen. Kyse taitaa olla vain siitä kuinka kallista tämä on laittaa kuntoon.  Sekä huolehtia siitä että sairastuneet saavat kohtelun joka kuuluu jokaiselle hyvinvointivaltion jäsenelle.

Kuuntelin omasta sängystä käsin 29.9 järjestetyn Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet ja sosiaaliturvapuute seminaarin. Vaikka tiedän että olette hyvin omaan puolueeseen sitoutuneita ja työhönne kuuluu kritisoida toisten aikaansaamisia. Itse olen täysin sitoutumaton tällä hetkellä sillä usko puoluepolitiikkaan on mennyt. Tässä asiassa pitää toimia yli puoluerajojen yhteistyössä sillä muuten tämä ongelma on vielä lastenlastemme käsissä. Tämä tilaisuus oli täynnä Suomen parhaita asiantuntijoita joten suosittelen kuuntelemaan tilaisuudesta olevat tallenteet.

Yksi kirje ,joka luettiin tilaisuudessa sai minut itkemään, vaikka olen kokenut, nähnyt ja kuullut kaiken. Kirje oli äidiltä, joka oli juuri menettänyt lapsensa.  Tämä kirje on pysäyttävä. Kuinka tämä on mahdollista Suomessa, joka on maailman onnellisin maa. Kuinka täällä voi vielä jäädä yhteiskunnan hylkäämäksi heittopussiksi. Apua ei saa vaikka polvillaan sitä rukoilisi. Toivon että sinulla on sydäntä tehdä asioille jotain sillä näin ei voi enää jatkua.

Julkaisen tämän kirjeen myös blogissani joten voit käydä jättämässä viestisi myös sinne.

Ystävällisin terveisin Kirsi, vaikeasti sisäilmasta sairastunut sisäilma-aktivisti

Ei kommentteja:

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...