lauantai 4. tammikuuta 2020

Sisäilman altisteet asumisterveysasetukseen

Tätä me tarvitsemme mutta kuinka me sen saamme.


Näiden ihan perustarpeiden saaminen vaatii yhteistyötä, asenteiden muuttumista sekä lakien että asetusten päivittämistä tähän päivään.

Sinun ja minun täytyy vain sinnikkäästi jatkaa asioista kertomista ja rautalangasta vääntämistä. Hyvä alku on allekirjoittaa kansalaisaloite 

Sisäilman altisteet asumisterveysasetukseen

Aloite sisältää paljon tietoa, muutosehdotuksia sekä perustelut muutoksille. Sisäilmasairaan asema ei muutu jos emme yhdistä voimiamme. Yhdessä tehden tämä kansalaisaloite on mahdollista saada Eduskuntaan. Meitä sairastuneita sekä oireilevia on jo niin paljon että yksistään meistä tulee tarvittava määrä allekirjoituksia.  Aloite ei allekirjoitu itsestään eikä ajatuksen voimalla. Allekirjoitukset eivät näy julkisesti joten ei ole pelkoa että tämän takia leimaantuisi.

Kiitos tuestasi ja toivottavasti vielä jaksat kertoa ystävillesi asiasta.

Muutos alkaa pienestä ja tämä on askel oikeaan suuntaan.

1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Tärkeä asia. Mielläkin miehen kanssa vanhemmiten alkanut olla kummallista yskäoiretta. Uskon että taustalla on sisäilmaongelma. Ihan alkuunsa teetämme taloomme kunto- ja sisäilmatutkimuksen. Kunpa nämä samat voisi teettää myös työpaikalla.

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...