Siirry pääsisältöön

Sisäilman altisteet asumisterveysasetukseen

Tätä me tarvitsemme mutta kuinka me sen saamme.


Näiden ihan perustarpeiden saaminen vaatii yhteistyötä, asenteiden muuttumista sekä lakien että asetusten päivittämistä tähän päivään.

Sinun ja minun täytyy vain sinnikkäästi jatkaa asioista kertomista ja rautalangasta vääntämistä. Hyvä alku on allekirjoittaa kansalaisaloite 

Sisäilman altisteet asumisterveysasetukseen

Aloite sisältää paljon tietoa, muutosehdotuksia sekä perustelut muutoksille. Sisäilmasairaan asema ei muutu jos emme yhdistä voimiamme. Yhdessä tehden tämä kansalaisaloite on mahdollista saada Eduskuntaan. Meitä sairastuneita sekä oireilevia on jo niin paljon että yksistään meistä tulee tarvittava määrä allekirjoituksia.  Aloite ei allekirjoitu itsestään eikä ajatuksen voimalla. Allekirjoitukset eivät näy julkisesti joten ei ole pelkoa että tämän takia leimaantuisi.

Kiitos tuestasi ja toivottavasti vielä jaksat kertoa ystävillesi asiasta.

Muutos alkaa pienestä ja tämä on askel oikeaan suuntaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aclasta-tiputus

Kiitetään tästäkin saadusta kosteusvauriohomeita ja liian montaa altistumista. Kortisonia joudun syömään ties kuin kauan, koska immuunijärjestelmäni ei tykännyt homeista ja niiden toksiineista. Kok ige -arvo on suurissa lukemissa ja sitä täytyisi saada tippumaan. Lisäksi reagoin voimakkaasti allergisesti että astmaatikon oirein kosteusvaurio että ulkohomeisiin. Kesäkuun alkupuolella oli aika Aclasta-hoitoon, joka suojaa luustoa kortisonin tuholta. Suoja kestää vuoden ja uusitaan siis ensi kesänä. Kuten kaikilla muillakin lääkkeillä on tälläkin omat haittavaikutuksensa. Niitä en käy tässä nyt luetelemaan. Kerron vain miten itse reagoin hoitoon.  Hoitoa ennen täytyy potilas nesteyttää hyvin. Pari lasillista vettä juotettiin ensin ja lisäksi melkein koko pussillinen nestettä suoraan suoneen. Välissä tiputettiin lääkeaine. Aineen tiputus kestää noin 15-30 minuuttia. Lisäksi sen jälkeen vielä nesteytettiin lopulla nesteellä. Lisäksi heti hoidon jälkeen oli särkylääkkeen vu

Hiippapipo

Hiippapipo tyttärelle. Lankana Novitan ipanaa ja kolomosen puikoilla. Malli on ihan omasta päästä. Saldona pipon onnellinen omistaja ja mammalla pirskatin kipiät sormet. Tällä pipolla otin osaa Silmukan ytimessä-blogin joulukuun haasteeseen.