lauantai 20. elokuuta 2016

Vihaiset äidit: Terveen sisäilman ja lastemme oikeuksien puolesta

Kuinka pieni ihminen on yksin yhteiskunnan rattaissa. Muutosten saamikseksi tarvitaan joukkovoimaa. Toivotavasti Vihaiset äidit savat muutosta aikaa tai vähintää kovaäänistä keskustelua julkisten rakennusten kunnosta ja lasten asemasta, kun he sairastuvat näissä ongelmaisissa rakennuksissa. kukaan ei halua ottaa vastuuta näistä lapsista. Koetetaan etsiä aina se porsaanreikä laista tai tehdään jopa lastensuojeluilmoitus. Vanhemmat jotka yrittävät varjella lapsen kallisarvoista terveyttä saadaan keinolla tai toisella hankalaan asemaan ja vielä jopa vastuuseenkin kunnan laiminlyöntien takia.

Ehkä se investointi on iso kun rakennetaan terve koulu joka ei ole jo rakennusvaiheessa kastunut tai betoni on vähän märkää valmistusajankohtana. Tämä maksaa takaisin itsensä vähentyneinä poissaoloina, oppimintulosten paranemisena sekä terveydenhuollon kulut vähenevät. Mutta mikä tärkeintä lasten terveys säilyy.

Sinä joka näitä päätöksiä teet.
Sinä joka eduskunnassa ja hallituksessa kiristät kuntien taloutta.
Sinun on aika tehdä valinta terveyden ja rahan välilä.

Ei kommentteja:

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...