sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Pikaisesti kuulumisia

Täällä on podettu ja sairastettu oikein kunnolla. Kaksi viikkoa jokainen vuorollaan. Ilmeisesti possua. Varmuutta ei ole, koska sairaalan ohjatut vain testataan. Minä sain sitten jälkitautina keuhkoputkentulehduksen. Ja nyt on menossa eka kuumeeton päivä toistaiseksi. Ihanaa kun mies tekee kaiken ja itse voin keskittyä toipumiseen.

Käsityötkään ei edisty, kun olkapäässä on jännetuppitulehdus ja sen takia olen vielä viikon sairaslomalla. Käsitöihin ei saa koskea. Olkapään hoidot katkesi tuon sairastelun takia, joten sairaslomaa täytyy hakea lisää. Ei pysty olemaan täyttä päivää tietokoneella. Ja minun töistä ei tule mitään ilman konetta.

Mutta nyt taas huilaamaan, jos vaikka pääsin jo keskiviikkona koulun penkillekin. On nimittäin aikamoinen urakka odottamassa, kunhan jaksaa kirjat avata.

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Pikaista paranemista ja nauti kaikesta saamastasi avusta minkä voit! Käsityöt ei onneksi karkaa mihinkään...

Tess kirjoitti...

Pikaista paranemista! Jännetuppitulehdus on melkoisen ikävä vaiva, joten lepuuttelehan kättäsi rauhassa. Ainakin itselläni se vaiva tuntuu uusivan ihan liian helposti.

routa kirjoitti...

voih, koetahan saada itsesi kuntoon!!!!

Marjut kirjoitti...

Paranemisia koko porukalle!

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Toivottavasti olet parantunut hyvin!

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...