tiistai 20. tammikuuta 2009

Lapasten kuva

Laitetaan ekaks kuvaa meidän uudesta ihanasta imurista. Väri on ihana ja  imuri allergiaperheeseen sopiva.
Sitten kuvaa Aapon lapasista. Ihan peruslapaset. lnakaa kului reilu 50g. Kunhan pääsen tästä postissa käymään niin sen jälkeen mittaillaan meilläkin puntarilla neuleet. Paketti kortti tuli eilen, mutta pojan hoitaja tuli kipeäksi. Varahoitajalle ei voi viedä. sillä on kissoja. Onnistus varahoito varmaan muutenkin, mutta en jaksa taistella (Olen siis pojan kanssa tämän päivän kotona). Se olisi sellainen soppa noiden ruokailujen ja kaiken muu kanssa.Minun pitäisi kuljetella bussissa lasta hoitoon ja se ei onnistu näillä meidän yleisillä kulkuvälineillä. Aikataulut eivät yksinkertaisesti satu yksiin. Miehen mukana hoitoon kuudeksi ja pois sitten neljältä. En laita lastani noin pitkäksi ajaksi.

Mutta nyt pikaisesti blogikierrokselle. Eräs pieni mies haluaa pelaamaan tähän koneelle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa uudella imurilla imuroida:)

Minustakin oli muutama vuosi sitten hienoa, kun sain ostettua uuden imurin ikivanhan tilalle. Se oli niin kevyt ja tuntui, että se veti pölyt sisäänsä ihan itsestään. Tosin tilanne on siitä hiukan tasaantunut:)

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...