perjantai 2. joulukuuta 2016

Kipakan Joulun odotus 2

JOULUVALOT


Jouluvalot tai ulkovalot tai olkoon vaikka sisustusvalot. Nämä kuuluvat meillä ehdottomasti jouluun. Näihin ei kamalasti sairastuminen vaikuta kunhan uutuuden hajut ja myrkyt ensin vain haihtuvat. Ostopaikka tietysti pitää olla terve sisäilmaltaan. Migreenin myös saaneena mitkään välkkyvät versiot eivät tule kuulookaan.

Lisäksi meillä ei voi poltella oikeita kynttiöitä sisällä joten näitä valoja on sitten senkin edestä. Mutta kynttilöistä ehkä tulee lisää juttua jossakin toisessa luukussa.

Ensimmäisen adventin luukussa paljastinkin tämän vuoden tulokkaan ikkunaan eli kauniin tähden.Kuvina erilaisia valoviritelmiä mitä meillä on ollut. Paljon on jäänyt kuvaamatta joten nämä kuvat ovat tältä ja viime joululta.


Nämä ovat sellainen pieni piristys piemeään vuoden aikaan. Kerro minulle sinun keinosi mikä piristää pimeänä vuodenaikana?

Muistakaahan vielä kommentoida ykkös luukkuun, jotta saadaan kunnon arpajaiset pystyyn. Minä jatkan altistuksen aiheutttamien olojen parantelua eli lisää kahvia....
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mieltä piristää tähän pimeään vuoden aikaan jouluvalot ja kynttilät ulkona lyhdyssä. Mutta myös kuuma kuppi yrttiteetä ja virkkaaminen hyvän tv-ohjelman tai leffan ääressä yhdessä tyttären kanssa jutustellen.