tiistai 4. lokakuuta 2016

Miksi ei tutkita vaan ...

Tilasin vanhoista lääkärireissuistani kopiot , koska oli voimakas epäilys jo useammalta taholta että sairastumiseni on vanhempaa perua. Lisäksi oli mielikuva että röntgenkuvisa löytyi silloin jotain,

Vuonna 1998 aloin saada "astmakohtauksia" tai oliko ne astmakohtauksia. Happi meinasi joka tapauksessa loppua. Olimme asuneet vuoden verran omakotitalossa joka oli rakennettu 1950-luvulla ja peruskorjattu sekä laajennettu 1980. Surullisen kuuluisan 80-luvun rakennusvirheitä löytyi sekä sen ajan ratkaisuja rakenteissa(esim. muovi-eriste-muovi).

Muutaman kerran jouduin päivystykseen kun lääkitys ei autanut. Minulla on myös taipumus voimakkaasti hyperventiloida, jota silloin en vielä osannut tunnistaa ja "hoitaa". Eräällä kerralla kuitenkin keuhkot kuvattiin.

Röntgenlausunto: Hieman hiluksen alapoolin ympärillä juosteisläiskäistä suttua lingulasegmenttien suunnassa anteriorisesti. Tämä sopii tulehdusperäiseksi. Myöski lateraalitakasoppi ovat hieman tylsistyneet.

Tämän lisäksi normi verikokeet ja niissä ei löytynyt mitään. Tämä hoidettiin keuhkokuumeena eli antibiootein. Läheta keuhkopolille ja astmalääkitys päälle. Ei siis tutkimuksia joita nyt osaisin vaatia. Muistan että koko syksyn puhalsin pef- mittariin ja mittasin kuumetta. Koko syksy meni lievästi lämpöille, mutta ei kunnon kuumetta. Montakohan antibioottikuuria tuli syötyä ihan sairaan sisäilman takia ...

Silloin oli jo tutkimuksissa saatu selville että sisäilman ongelmat aiheutavat mm alveoliittia. Sisäilma ei olekaan terveellistä homekasvustoineen. Oliko jo silloin maton alle lakaisu vallalla??? Olisko tullut käsky ettei homesairauksia tutkita ??? Jos tämä on totta, niin kuka ottaa vastuun minun menetetystä terveydestä??? Sillä jos olisin tämän kaiken tiennyt silloin, olisin luultavasti vielä työkykyinen ja minun ei tarvitsisi koettaa joka paikassa jotenkin todistaa olevani oikeasti sairas.

Onko nykyinen käypähoito suositus vain keino OHJAILLA lääkäreitä tietynlaiseen ajatteluun. Sillä lääkäri, jolla asia/sairaus/oireet ovat tuntematon tai uusi juttu, lukee näitä suosituksia kuin pyhää kirjaa.

Nyt on aika puhua asioista oikeilla nimillä ja putsata ne maton aluset. Kenen takapuolen alla alkaa penkki polttamaan ...


Ei kommentteja: