tiistai 22. syyskuuta 2015

Kirje sinulle joka päätät asioista ja voit VAIKUTTAA

hei sinä siellä

Olen vaikeasti sisäilmasta sairastunut ja odottelen parhaillaan ns eläkepapereita. Olen vasta 44-vuotias ja jo nyt täysin työkyvytön. Juuri ja juuri selviän arjen haasteista ja niissäkin tarvitsen apuna hengityssuojainta.

Työpaikoilla sairastetaan yllättävän paljon sisäilman ja kosteusvaurioiden sekä rakennusvirheiden takia. Miten paljon on vielä jäänyt näitä sairastuneita "ilmoittautumatta", koska eivät uskalla tulla kaapista ulos työpaikan menetyksen takia. Työteho paranee hyvässä sisäilmassa. Sairaslomat vähenevät  sillä monet sisäilmasairaat ovat pitkillä sairaslomilla. Lisäksi jos koulut ja päiväkodit olisivat kunnossa, ei vanhempien tarvitsisi olla niin paljon sairaita lapsia kotona hoitamassa.

Miksi tämä asia on vaikea kaikille osapuolille? RAHA sekä tiettysti asenteet, hyvävelisopimukset ja kiirettä rakentamisessa nyt unohtamatta. Monen ihmisen terveys vain menee näiden takia ja kohta meillä ei ole enää työkykyisiä työntekijäitä saatikka veronmaksajia, jotka maksavat tulevaisuudessa meidän eläkkeemme. OLISIKO KORKEA AIKA TEHDÄ JOTAIN !!!

Toivon että tätä sanomaa vietäisiin laajalla rintamalla eteenpäin. Tyytyväinen ja terve työntekijä on arvokas työantajalle, sillä hän on tehokkaampi, huolellisempi ja idearikkaampi.


Ystävällisin terveisin Kirsi, homealtistunut, sisäilmasairas ja tuleva eläkeläinen-


ps linkki blogiini jossa kerron lisää omakohtaisesta homehelvetistä

https://www.facebook.com/kipakkakipinoi?ref=aymt_homepage_panelEi kommentteja: