perjantai 18. syyskuuta 2015

kipua ja kolotusta

Pahoittelen että kirjoittelu on jäänyt pääasiassa Facebookin puolelle. Jotenkin sinne on helpompi kirjoittaa päiväkirjamaisesti. Viimeisten postausten jälkeen tauti on ottanut takapakkia ja mieli sen mukainen.

Ei päivääkään ilman kipua ja kolotusta. Joskus joku sanoin että kipuukin tottuu, mutta ei tämä nainen näytä tottuvan. Kipu syö henkisesti ja ottaa koville. Ikää on vain se 44 ja portaiden sekä loivien mäkien kipuaminen sattuu polviin. Mieli koettaa olla vielä kuin nuorella tytöllä, mutta kroppa palauttaa maan pinnalle.

Tätä kamalaa kipuilua tutkittiin nyt verikokeiden verran. Niissä ei siis näkynyt reumaa, mutta voiko pelkkä hometauti aiheuttaa näin invalidisoivat kivut ???

Uutta kotia etsitään koko ajan. Alkaa tuntumaan että olen jo asunnonvälittäjien mustalla listalla, kun ei sille kelpaa mikään. Ehkä kelpaisi joku asunto jos siitä olisi pidetty ajallaan huolta.

Unelmien koti, haaveet tuntuvat vain syövän naista henkisesti. Pelkkä arjen pyörittäminen on jo oma haasteensa. Miten sitten voisi edes kuvitella muuttamisesta terveeseen kotiin. Pelkkä ajatuskin jo sattuu joka paikkaan. Pahana päivänä kun ei meinaa päästä kivutta paria askelmaa.

Tänään voisi kipuilevan kropan palkinta kunnon marjapommilla. Ei ne vitamiinit ainakaan ole pahasta.Ei kommentteja: