lauantai 2. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 2

Lahjoja ja lisää lahjoja ... Tuntuu että nykyisin joulu on pelkää ostamista. Suuri määrä lahjoja ei enää ole meillä joulun tarkoitus. Lahjalla täytyy olla merkitys saajalleen, tarpeellista tai erikoistapauksissa erittäin paljon toivottua. Kun olet menettänyt kaiken maallisen omaisuutesi niin tavaratkin menettävät merkityksensä. Enemmän osaa arvostaa joulun tunnelmaa ja joulun tuoksuja(niitä mitä vielä sietää).


Täysin ilman lahjoja ei joulusta selvitä. Lapset ovat kyllä lahjansa ansainneet. Onhan se Korvatunturin Joulupukki kilttien lapsille listalle heidät laittanut. 

Äiti vähän auttaa Joulupukkia hankkimalla jotakin todella tarpeellista ja todellakin pieneen budjettiin sopiviaa. Tärkeintä on kuitenkin saada joulun herkut pöytään.

Meidän joulu on makuja, tuoksuja ja tunnelmaa.

Vihaisten äitien joulukalenterista 2016 luukusta paljastui kuinka tärkeää avun saanti on jouluna. Ja kuinka se voi pelastaa joulun.




Ei kommentteja:

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...