keskiviikko 14. syyskuuta 2016

#HOMEapua

Koska kyseessä on käsityöblogi alkuperäiseltä tarkoitukseltaan.
HAASTAN käsityöbloggarit sekä villasukkien neulojat mukaan auttamaan vähintään summalla joka menee lankoihin yms kuukaudessaa 
Ota haaste vastaan ja laita eteenpäin <3
Yhteiskunnalta tai vakuutusyhtiöiltä ei saa apua homekatastrofin osuessa kohdalle. Monesti omaisuuden lisäksi menettää myös terveytensä. Kirkon Diagonia sekä kuntien harkinnanvarainen toimeentulotuki auttaa kykyjensä mukaan. Mutta nämäkään eivät aina ole niin helppoja hakea tai kaikki eivät edes näitäkään tukia/apuja saa. Näissä tukimuodoissa on kunta ja seurakuntakohtaisia käytäntöjä.
Suomen ensimmäin #homapaua -keräys joka oikeasti auttaa juuri näitä ihmisiä jotka eivät muuten saa apua. Keräyksestä sekä yhdistyksestä löytyy tietoa lopussa olevista linkeistä.
Juuri Sinun avullasi perhe saa uudet petivaatteet homeelle menetettyjen tilalle. Monesti perheen koko omaisuus on käyttökelvotonta kun oikea home- ja bakteericoctail iskee. Elämä aloitetaan täysin alusta ja kaikki tuki sekä apua on tarpeen.
Minä itse sain apua ystäviltä sekä harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta. Kaikilla ei ole yhtä hyvää tukiverkkoa, joka auttaisi tällaisessa tilanteessa.
Kiitos sinulle <3
Voit jakaa tämän seinällesi, kutsua ystäviäsi tapahtumaan tai haastaa vaikka työporukan <3
Pienikin apu on iso apu <3
#HOMEapua-keräys
Saaja: Terve Sisäilma ry
Tilinumero: FI93 3939 0001 2908 81
Viestikenttään: HOMEapua
Lupanro: POL-2016-1658
Pienikin apu on iso apu <3


Ei kommentteja: