maanantai 6. kesäkuuta 2016

Blogi 9- v

9-vuotta aloitin blogistaniaan tutustumismatkan ja tein ensimmäisen postauksen. Paljon mahtuu näihin vuosiin ja sisältökin on muuttunut vuosien varrella. Käsitöistä on siirrytty valokuvaukseen sekä sisäilmaposmotukseen.

Tämän juhlapäivän kunniaksi laitan pienen kilpailun pystyyn. Vertaistukiryhmässä tuli puheeski että tarvitsen t-paidan osuvalla tekstillä, kun liikun julkisesti hengityssuojaimen kanssa.

Eli keksi teksti jonka voin painattaa t-paitaan. Parhaan tekstin keksinyt saa imelän(suklaata) paketin postissa tai vaihtoehtoisesti samalla tekstillä painatetun t-paidan. Sunnuntaina 12.6.2016 lueskelen tekstiehdotukset ja päätämme kotiraadissa kenen teksti pääsee t-paitaan.


Laittakaas aivonystyrät sekä mielikuvitus töihin. Ehdotuksia otan vastaan tähän postaukseen sekä facebookin puolella olevaan.

2 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Tekstiehdotus: Täällä haisee pahalta

Minttu-Maaria kirjoitti...

Onnea 9-vuotiaalle blogille :)

Hitsi, tuo t-paita on kyllä hyvä idea! Tarttisin ite just ens viikolla (ja ehkä muulloinkin) sellaisen, kun oon menossa Kansallisarkistoon penkomaan papereita. Kerroin puhelimessa virkailijalle, että joudun tulemaan suojan kanssa ja hän sanoi heti, että ilman muuta, että jo pelkän pölyn vuoksi on hyvä laittaa hengityssuojain! Oli mahtavaa kohdata noin positiivista suhtautumista.

Mutta se teksti... Tuli mieleen se biisi, missä lauletaan "Olet ilma, jota hengitän" :D Me kun reagoidaan kanssaihmisten hajuille. Toinen idea olisi sellainen, että paidassa lukisi yksinkertainen teksti tyyliin "SISÄILMASAIRAS" ja alla voisi olla jokin naseva lisäteksti. Sit vois olla useempi sana näin:

#sisäilmasairas
#yritänhengittää
#maskionjees
#älätuijota

Ehhehe, tulihan noita ideoita tässä illan vilakoilla :D