Siirry pääsisältöön

Juhannustaika

Ei olla vielä selvitty talvesta tai saatikka pääsiäisestä niin juhannussukkia jo pukkaa. Ylipolvensukat vaativat vain paljon pitemmän neulomisajan. Tämä ohje on ollut valmiina jo pitkään ja odottanut sopivaa hetkeä julkaista.

Mistä se idea sitten lähti? Suomen juhannus on aina kylmä ja vähäluminen joten villasukat on tarpeen. Allergikkona en voi juhannustaikakukkia tyynyn alle keräillä joten näin saan yhden juhannusheilataian tehtyä. Jalatkin pysyvät lämpiminä oli keli mikä hyvänsä. 

Valkoinen lanka on Novitan Ipanaa ja kuviovärt Red Heard Babya. Sukat on tikutettu kolomosen bambuisilla puikoilla. Kokoa sukalla on 38. Menee vähän reilumpaankin kinttuun.

Ohje löytyy tuttuun tapaan Google Drivesta: JuhannustaikaKommentit

These are just beautiful. Jealous of your skills.
Miia sanoi…
Kauniit! Itse en osaa noin pitkiä sukkia käyttää, mutta ehkä vähän sovellan ja teen lyhemmät :)
Kirsi Nousiainen sanoi…
Kiitos :) Saa soveltaa :)
Päivikki sanoi…
Ihanat sukat! Ihastuin sinun sukkiin ja sovelsin kahvikissansukat nilkkapituisiin.
Kirsi Nousiainen sanoi…
Kiitos :) Mukavia neulehetkiä siulle
Rebeccus sanoi…
Ianat sukat! Miten teit resorin, kun se ei näytä normaalilta 2o 2n tyyliltä? Ajattelin tehdä 7-veljestä -langasta talviversion noista. Olen etsinyt tämän tapasta ohjetta niille.
kipakka kipinöi sanoi…


Minipalmikoa on resoriosuus :)
,

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisäilmasairas tarvitsee:

Sisäilmasta sairastunut jätetään tarpeidensa kanssa monesti yksin. Nämä tarpeet ovat sellaisia, jotka muissa sairauksissa ovat itsestään selviä. Näiden toteutuminen on kiinni rahasta, poliittisesta tahdosta sekä arvoista. Arvoista, jotka määrittelevät mihin rahaa käytetään. Eihän tämän asian kuntoon laittaminen ole enää halpaa. Liian kauan on tämän asian laajuutta koetettu vähättelyllä peitellä sekä ihmisen huolilla ja peloilla diagnosoida.

Sisäilmasairas tarvitsee:
1. Kaikki apu on sitoutettu diagnoosinumeroon. Tällä hetkellä on käytössä pelkkä oirekoodi joka ei auta millään tavalla sairastunutta. Tämä koodi vain leimaa sekä tilastoi tällä hetkellä sairautuneet ja jättää turvaverkkojen ulkopuolelle.
2. Sosiaaliturva - Mikä sosiaaliturva??? Sisäilmasairas on kaikkien tukien ulkopuolella. Taas pääsemme siihen diagnoosinumeroon. Oirekoodi ei oikeuta sairaspäivärahaan, kuntoutustukeen tai saatikka eläkkeeseen. Millä sairastuneen pitäisi elää? Toimeentulotuen varassa, roikkkua työttömien…

Kirje Kansanedustajille

Lähetin oheisen kirjeen kansanedustajille eduskunnan kirjaamon kautta. Kirjettä voi jakaa myös muita reittejä myöten. Omat voimani riittivät tähän asti.


Arvoisa Kansanedustaja
Olen kirjoittanut teille aikaisemminkin. En ole varma onko viestini tavoittanut teidät sillä vastausta sähköposteihini en ole saanut. Tiedän että kun sisäilmasta ja siitä sairastumisesta puhutaan niin rivit jakautuvat uskoviin ja ei uskoviin. Nykytiedon valossa ei pitäisi kyllä enää olla epäilijöitä tämän asian suhteen. Kyse taitaa olla vain siitä kuinka kallista tämä on laittaa kuntoon.Sekä huolehtia siitä että sairastuneet saavat kohtelun joka kuuluu jokaiselle hyvinvointivaltion jäsenelle.
Kuuntelin omasta sängystä käsin 29.9 järjestetyn Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet ja sosiaaliturvapuute seminaarin. Vaikka tiedän että olette hyvin omaan puolueeseen sitoutuneita ja työhönne kuuluu kritisoida toisten aikaansaamisia. Itse olen täysin sitoutumaton tällä hetkellä sillä usko puoluepolitiikkaan on me…

VIERASTEKSTI/ HENGITYSLIITTO HYLKÄSI SISÄILMASAIRAAT

Olemme olleet Hengitysyhdistysten jäseninä 17-30 vuotta ja saaneet vuosien mittaan vertaistukea, apua ja neuvoja Hengitysliitolta ja paikallisyhdistykseltä itsellemme sekä perheillemme. Olemme sairastuneet huonosta sisäilmasta altistuttuamme kodissa, työpaikalla sekä lapsemme sairastuttua kouluissa sädesienistä ja mikrobeista oireillessaan. Olemme käyttäneet päivittäin aikaamme vertaisten tukemiseksi, paikallisyhdistyksessä vetäneet viikottain sisäilmasta sairastuneiden aikuisten ja lasten ryhmiä. Olemme toimineet Hengitysliiton liittovaltuutettuna, sisäilmavertaispuhelinpäivystyksessä, kokemustoimijaluennoitsijana, tukihenkilöinä sekä vertaisina sisäilmasta sairastuneille perheille ja henkilöille. Terveet tilat 2028 ohjelmassa hoidetaan diagnoosin omaavat astmaatikot, muille tarjotaan käyttäytymisterapiaa, nettiterapiaa, psykiatrin palveluja ja toiminnallisten häiriöiden poliklinikan hoitoa. Aivojen uudelleenohjelmointi myönteisesti suhtautumaan homerakennuksiin ja omiin korvien v…