Siirry pääsisältöön

Valokuvatorstai haaste:385 Fontti

Tällä flunssainen nainen lähestyy haastetta ihan perussetillä. Aivot ei toimi ja muunlainen lähestymistapa aiheeseen tuottaa tuskaa.

Edit-täti kävi tekstejä kuitenkin "tulkitsemassa" räkätaudista huolimatta. Toivottavasti jotain järkevää kirjoittaa.


Tämän päivän koulumaailman fontti 6-luokkalaisetn englannin vihkosta. Meidän ikäpolvihan kirjoitti vielä kaiken maailman kiekuroita kirjaimiin ja vielä täytepatruunoin varustetulla kynällä kera imupaperin.


Tämä fontti kyllä tihkuu seksiä ;)


Sukupolvet kirjoitettu jykevin kirjaimin joka kuvastaa pysyvyyttä ja jatkuvuuttu. Silmukoissa on langan sekä luomisen kurveja ja mutkia. Kommentit

Ari sanoi…
Seksijuures on mukavan näköinen fontti, luovuutta
pappilanmummo sanoi…
Silmukat-sanan fontti kiva. Ihan käsityö tulee siitä mielen.
kaari3 sanoi…
Kiva sarja! Nykyisin löytyy niin paljon erilaista ja kuitenkkin jotain yhtä käytettään liikaakin, eteenkin aikakausilehdissä. Voi paremmin pian!
Nukke sanoi…
Tuossa on kyllä niin hyvä esimerkki miten fontteja tulee käyttää. Tuo viimeinen on siis täysi 10 ja kyllä tuo seksikäskin on varmaan seksikäs. Käsiala kertoo persoonallisuudesta. Hyvä vastaus haasteeseen !
Pulmu Pulmunen sanoi…
Mainiot kuvat. Elämä pelkistyy kuten tyyppikirjoitus.

Pyöreät muodot ovat kaunista, kulmikkaat tehokuutta kuvaavia. Vertaa autojen muotoilu. Koskakohan kirjaimiin saadaan virtaviivaisuutta?
Kirsi Nousiainen sanoi…
Kiitos kaikille kommenteista :) Tässä flunssaisessa päässä on joku ajatuskin juossut kuvatessa. Miettii mikähän ois fonttien Rolls Royce ;)
Irkkunen sanoi…
Onpa ihana vastaus haasteeseen! =) upeat fontit oot löytänyt! <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisäilmasairas tarvitsee:

Sisäilmasta sairastunut jätetään tarpeidensa kanssa monesti yksin. Nämä tarpeet ovat sellaisia, jotka muissa sairauksissa ovat itsestään selviä. Näiden toteutuminen on kiinni rahasta, poliittisesta tahdosta sekä arvoista. Arvoista, jotka määrittelevät mihin rahaa käytetään. Eihän tämän asian kuntoon laittaminen ole enää halpaa. Liian kauan on tämän asian laajuutta koetettu vähättelyllä peitellä sekä ihmisen huolilla ja peloilla diagnosoida.

Sisäilmasairas tarvitsee:
1. Kaikki apu on sitoutettu diagnoosinumeroon. Tällä hetkellä on käytössä pelkkä oirekoodi joka ei auta millään tavalla sairastunutta. Tämä koodi vain leimaa sekä tilastoi tällä hetkellä sairautuneet ja jättää turvaverkkojen ulkopuolelle.
2. Sosiaaliturva - Mikä sosiaaliturva??? Sisäilmasairas on kaikkien tukien ulkopuolella. Taas pääsemme siihen diagnoosinumeroon. Oirekoodi ei oikeuta sairaspäivärahaan, kuntoutustukeen tai saatikka eläkkeeseen. Millä sairastuneen pitäisi elää? Toimeentulotuen varassa, roikkkua työttömien…

Kirje Kansanedustajille

Lähetin oheisen kirjeen kansanedustajille eduskunnan kirjaamon kautta. Kirjettä voi jakaa myös muita reittejä myöten. Omat voimani riittivät tähän asti.


Arvoisa Kansanedustaja
Olen kirjoittanut teille aikaisemminkin. En ole varma onko viestini tavoittanut teidät sillä vastausta sähköposteihini en ole saanut. Tiedän että kun sisäilmasta ja siitä sairastumisesta puhutaan niin rivit jakautuvat uskoviin ja ei uskoviin. Nykytiedon valossa ei pitäisi kyllä enää olla epäilijöitä tämän asian suhteen. Kyse taitaa olla vain siitä kuinka kallista tämä on laittaa kuntoon.Sekä huolehtia siitä että sairastuneet saavat kohtelun joka kuuluu jokaiselle hyvinvointivaltion jäsenelle.
Kuuntelin omasta sängystä käsin 29.9 järjestetyn Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet ja sosiaaliturvapuute seminaarin. Vaikka tiedän että olette hyvin omaan puolueeseen sitoutuneita ja työhönne kuuluu kritisoida toisten aikaansaamisia. Itse olen täysin sitoutumaton tällä hetkellä sillä usko puoluepolitiikkaan on me…

VIERASTEKSTI/ HENGITYSLIITTO HYLKÄSI SISÄILMASAIRAAT

Olemme olleet Hengitysyhdistysten jäseninä 17-30 vuotta ja saaneet vuosien mittaan vertaistukea, apua ja neuvoja Hengitysliitolta ja paikallisyhdistykseltä itsellemme sekä perheillemme. Olemme sairastuneet huonosta sisäilmasta altistuttuamme kodissa, työpaikalla sekä lapsemme sairastuttua kouluissa sädesienistä ja mikrobeista oireillessaan. Olemme käyttäneet päivittäin aikaamme vertaisten tukemiseksi, paikallisyhdistyksessä vetäneet viikottain sisäilmasta sairastuneiden aikuisten ja lasten ryhmiä. Olemme toimineet Hengitysliiton liittovaltuutettuna, sisäilmavertaispuhelinpäivystyksessä, kokemustoimijaluennoitsijana, tukihenkilöinä sekä vertaisina sisäilmasta sairastuneille perheille ja henkilöille. Terveet tilat 2028 ohjelmassa hoidetaan diagnoosin omaavat astmaatikot, muille tarjotaan käyttäytymisterapiaa, nettiterapiaa, psykiatrin palveluja ja toiminnallisten häiriöiden poliklinikan hoitoa. Aivojen uudelleenohjelmointi myönteisesti suhtautumaan homerakennuksiin ja omiin korvien v…