torstai 12. marraskuuta 2015

Valokuvatorstai haaste:385 Fontti

Tällä flunssainen nainen lähestyy haastetta ihan perussetillä. Aivot ei toimi ja muunlainen lähestymistapa aiheeseen tuottaa tuskaa.

Edit-täti kävi tekstejä kuitenkin "tulkitsemassa" räkätaudista huolimatta. Toivottavasti jotain järkevää kirjoittaa.


Tämän päivän koulumaailman fontti 6-luokkalaisetn englannin vihkosta. Meidän ikäpolvihan kirjoitti vielä kaiken maailman kiekuroita kirjaimiin ja vielä täytepatruunoin varustetulla kynällä kera imupaperin.


Tämä fontti kyllä tihkuu seksiä ;)


Sukupolvet kirjoitettu jykevin kirjaimin joka kuvastaa pysyvyyttä ja jatkuvuuttu. Silmukoissa on langan sekä luomisen kurveja ja mutkia. 8 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Seksijuures on mukavan näköinen fontti, luovuutta

Kirsi Nousiainen kirjoitti...

Kiitos :)

pappilanmummo kirjoitti...

Silmukat-sanan fontti kiva. Ihan käsityö tulee siitä mielen.

kaari3 kirjoitti...

Kiva sarja! Nykyisin löytyy niin paljon erilaista ja kuitenkkin jotain yhtä käytettään liikaakin, eteenkin aikakausilehdissä. Voi paremmin pian!

Nukke kirjoitti...

Tuossa on kyllä niin hyvä esimerkki miten fontteja tulee käyttää. Tuo viimeinen on siis täysi 10 ja kyllä tuo seksikäskin on varmaan seksikäs. Käsiala kertoo persoonallisuudesta. Hyvä vastaus haasteeseen !

Pulmu Pulmunen kirjoitti...

Mainiot kuvat. Elämä pelkistyy kuten tyyppikirjoitus.

Pyöreät muodot ovat kaunista, kulmikkaat tehokuutta kuvaavia. Vertaa autojen muotoilu. Koskakohan kirjaimiin saadaan virtaviivaisuutta?

Kirsi Nousiainen kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :) Tässä flunssaisessa päässä on joku ajatuskin juossut kuvatessa. Miettii mikähän ois fonttien Rolls Royce ;)

Irkkunen kirjoitti...

Onpa ihana vastaus haasteeseen! =) upeat fontit oot löytänyt! <3