perjantai 30. lokakuuta 2015

Paria puuttaa

Tämä sukkanen on ollut jo valmis kuukausi sitten. Sen pari on vielä tuolla kerillä. Tää sairastaminen on tehnyt sen ettei neulominenkaan "maistu" ja sormetkaan ei tykkää tikutuksesta. Mutta taito on sentään vielä tallessa. Kantapääkin oli vielä täysin muistissa tai enpä usko että se tieto päästä minnekään katoaa. Neulontataidot kun on tullut ns sukurasitteena.

Lankana on Novitan Ipanaa. Puikkoina perusnovitat. En enää raaski ostaa kalliita puikkoa kun kaatopaikalle joutui jo satojen eurojen edestä puikkoja. Siitä saakin kiittää sitä ihanaa aktinobakteeria.

Mutta nyt kun kirjoitin tämän postauksen, on tarkoitus saada tuo toinenkin sukka alulle. Jos olisivat vaikka käytössä ennen paukkupakkasia.





5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kaunis sukka ja tosi siistiä jälkeä! 😊

Kirsi Kipakka kirjoitti...

Kiitos :) Ja toiseen sukkaan on silmukat luotu .... Ei enää paljoo puutu ;)

Miia kirjoitti...

Se onkin sitten käytännössä tehty! Luominen ei aina nappaa :)

Koukuissa kirjoitti...

Komee sukka, tosi kivat värit! :)

Kirsi Kipakka kirjoitti...

Miia: Niinhän se melkein on ;) Paitsi että näissä kun ei oo mitään mielenkiintosta kuvioo tai palmikkoo. Vähän puuduttavaa neuloa. Sormet ei niihin enää oikein taivu.

Kiitos :) Miustakin on makeet värit.

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...