torstai 29. lokakuuta 2015

Bloggausta jo yli 8 vuotta (unohti juhlistaa kesällä)

Tulinpa ajatelleeksi että koskas sitä tuli aloitettua tämä bloggaus. Pitipä ihan kaivella aika kauas. 6.6.2007 on esimmäinen postaus kirjoitettu. Blogi oli silloin Vuodatuksen puolella. Bloggerin puolelle siirryin tammikuussa 2009. Blogia on siis tullut jo pidettyä yli 8 vuotta. Välillä vähän aktiivisemmin ja välillä vähän laiskasti. Kommentoimaan olen aina ollut huono.

Kaikkea kivaa mahtuu näihin vuosiin. Paljon käsitöitä, uusia ystäviä, käsityövaihtoja, leivontaa, valokuvausta, purnausta jne. Koetan tähän kasata muutamia mukavia muistoja.Näihin vuosiin on mahtunut paljon iloa, surua, elämänmuutoksia, muuttoja, taistelua, sairastelua jne, Enää en koe olevani se sama sinisilmäinen tytön hupakko joka silloin joskus aloitti bloggaaminen. Minusta on tullut ihminen joka ei enää usko kaikkea mitä sanotaan ja sydän parkakin on kovettunut elämän pyörityksessä.

Laitappa kommenttia tulemaa ja kerro kuinka eksyit blogiani lukemaan tai olenko jopa lahjonut sinua omilla käsitöilläni tai mikä on postaus/käsityö/valokuva mikä on jäänyt sinulle mielee.

Arvon kaikkien vastanneiden kesken suklaata <3 Sehän parantaa kaikki vaivat ja parantaa mielipahan. Joten kommentoikaan ihan rohkeesti :)


ps. kommentointi aikaa 10.11 asti. Arvon 11.11 suklaisen paketin 

5 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Enpä oli osannut tänne, jos et olisi käynyt kommentoimassa blogissani. Muistan kyllä silloin alkuaikona kun vuodatuksessa olin minäkin (Seijasiskon neuleblogi), Minä aloitin bloggailun elokuussa 2007. Taisi olla niin voitin lankaakin sun arvonnassa. Laitan blogisi seurantaan.

Riina kirjoitti...

Aika tuore lukija olen, sisäilmasairastuneiden vertaistukiryhmästä muistaakseni linkin blogiisi löysin :).

Milla kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa tänne juuri tupsahdin, kun näin mielenkiintoisen kuvan tuolla blogit.fi -sivustolla. Kaikki neulojat kiinnostavat ja sinunkin blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta. :)

jaana kirjoitti...

Monta, monta vuotta olen blogiasi seurannut. Liekö ihan alusta asti, en muista. Varmaankin ristipistojen kautta olen blogin löytänyt, ehkä :-)

Kirsi Nousiainen kirjoitti...

Arvotaan .... Onnetar suosi Riinaa :) Laitan siulle yksäriä tulemaan. Flunssa vei sen verran voimia joten arvonta hieman myöhästyi.