torstai 14. toukokuuta 2009

Vihdoinkin valmista

Siis minä sain kuin sainkin kesähuivivaihtohuivin valmiiksi. Ei muuten tullut yhtään kiire. Illalla sain kymmeneltä pingottumaan ja tänä aamuna pois. Lankojen päättely tapahtui aamukahvipöydässä töissä. Ja nyt illalla yritän kuvata ja huomenna saada postiin.
Tänä iltana on keskimmäisen tyttären yläastevanhempainilta. Saadaan tietää luokkajako. Toivon kovasti ettei meidän kuutta kyläkoululaista laitella eri luokkiin. Sitäkin on tapahtunut edelisen rehtorin kanssa. Neljä kyläkoululaista hajotettiin ja kaupungin isoista kouluista tulleita ei. Vedottiin että ovat olleet yhdessä niin monta vuotta. Eikös meidän lapset sitten ole olleet yhdessä.
No mutta tää on tätä. Mukavaa päivän jatkoa kaikille!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

No onpas outo, että tuolleen hajottavat luokat, olisihan se isoon kouluun siirtyessä kiva, jos samalla luokalla olisi edes joku tuttu. Muistaakseni silloin, kun itse menin yläasteelle, oli ihan periaate, että ainakin yksi entinen luokkakaveri pitää olla samalla luokalla. Meiltä jopa yläasteen opo kävi kysymässä 6. luokalla toiveet, kenen kaverin kanssa haluaa samalle luokalle. Minä ja luokkani toinen tyttö toivoimme pääsyä samalle luokalle, pojat puolestaan sanoivat, että aivan sama, kunhan ei tarvitse olla samalla luokalla noiden tyttöjen kanssa. ;) Ja niin sitten meidät tytöt laitettiin yläasteella samaan luokkaan ja ne entiset luokkakaveripojat olivat kaikki sitten rinnakkaisluokalla. :) Kaikkien toiveet toteutuivat. ;) Toivottavasti teillä järjestyy tuo luokkajako hyvin, oman kummityttönikin kohdalla kävi niin, että kaikki kaverit menivät eri luokalle ja hän yksin joutui toiselle luokalle, mutta sitten hänen äitinsä soitti rehtorille ja saivat jotenkin vaihdettua, että pääsi kavereitten kanssa samaan. Se kun on niin tärkeää siinä iässä! :)

Hauskaa päivän jatkoa sinulle! :)