sunnuntai 24. toukokuuta 2009

SunnuntaitaPiti tulla heti hehkuttamaan. Sain kuin sainkin yksivärisen vaihdon pistellyn jutun valmiiksi ennenkuin postitus alkaa. Näytti vielä pari iltaa sitten toivottamalta. Mutta neuleiden kustannuksella tein valmiiksi. Nyt täytyy vielä keksiä mukaan joku kiva samanvärinen juttu. Kerkeisköhän vielä tekemään jotakin itse. Se vaatii kyllä piipahtamaan Tokmannilla lankaostoksilla.

Lankaostoksista puheen ollen. Joku "piipahti" eilen Tapsalla ja tuli tilattua lilaa lankaa pellavaisena sekä puuvillaisena. Nyt pitää vielä miettiä mikä olisi paras väri niistä.

Meidän vanhimmainen kolaroi tänään skootterilla. Olivat kaverin kanssa ajelulla ja ei kerennyt reakoimaan kaverin kääntymiseen ja ajoi sitten perään. Onneksi selvittiin pintavaurioilla ja ehkä lievä aivotärähdys. Skootterin katteet taisi kokea enemmän kolhuja. Ja siitä pojalla itsellään oli suurin suru. Siinä vaiheessa ilmoitin, että taitaa tuo oma henkikultas olla kuitenkin vielä kalliimpi kuin skootteri.

Mutta nyt lähden tästä pikaiselle blogikierrokselle ja jos sitten laittas vaikka uutta huivia puikoille.


3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihania tulppaanejahan siinä on rivi ja taitaapa siellä pionitkin jo olla hyvässä kasvussa! :)

Onni onnettomuudessa, ettei pojille itselleen käynyt pahemmin. Harmittaahan ne skootterin vauriotkin, mutta ovat aivan eri luokkaa kuitenkin kuin ihmisten.

Pirena kirjoitti...

Oletko muuten pannut merkille, että tulppaaneista vain keltaiset jäävät jäljelle, kun ei niitä muutamaan vuoteen siirtele tai jaa jotenkin. Sanoo laiskimus, jonka mielestä tulppaanit ovat kauniita, mutta pitäisi niitä joskus nostaa ylöskin ja vaihtaa paikkaa.
Ihana tuo pikkumyyn huivi.

Päivi kirjoitti...

Voi miten kauniita tulppaaneja!
Ja hyvä että poika lopulta selvisi säikähdyksellä, ettei isompia vaurioita tullut! Peltiä saa aina uutta kumminkin :)