Siirry pääsisältöön

Kesähuivi 3 + edit
Nyt näin pikana kuvia. Mahatauti taitaa olla tulollaan. Joten taidan tästä sikäli lähteä soffalle huilimaan. Mukavaa viikonloppua kaikille! Täällä sataa lunta. Jee kivaa.

Nyt seuraavana päivänä kun on parempi olo niin tulin laittelemaan vielä huivista tietoja.

Eli tämä oli tilaushuivi. Lankaa kului 250g eli viisi kerää Dropsin Liniä. Lin on 100% pellavaa. Puikot oli kutoset. Ohjetta olen lupaillut. Ohjeen kirjoittaminen onnistuu todennäköisesti vasta kun saan näyttötyön lähtemään tarkistettavaksi.

Kommentit

Pami sanoi…
Mitäs sellaista ostit Cittarista, että mahatauti on tulossa? :-)

Kyllä mä tiedän, missä porukat liikkuu, kun kurkin nurkan takaa. Juu, olin pankkiautomaatilla, kun kävelitte ohitse, yritin huudella tervehdystä, mutta et kuullut.

Ihana huivi. Täällä paistaa nyt aurinko!
Matleena sanoi…
Siellä se tapahtuu, kun taas on noin upea huivi valmiina! ;)
seijasisko sanoi…
Terveisia Teneriffalta.Ihana huivi. tuon viçois vaikka neuloakkin niista sinulta saamsita pellavista.:)
Mette sanoi…
Onpa upea huivi!
Hisk It sanoi…
No VAU! Upea! Ja omalla mallilla?!?!
Oon vähän sanaton ja katson neron työtä. :)
Päivi sanoi…
Siellähän ollaan tuotteliaita - ei voi kun kahdehtia! Upeita huiveja olet neulonu!
Toipumista!
MarjutJ sanoi…
Ihana huivi! Minulla oli juuri 5 kerää Liniä, hmmm:)
Sari sanoi…
Upea huivi. Niin ilmavan näköinen!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisäilmasairas tarvitsee:

Sisäilmasta sairastunut jätetään tarpeidensa kanssa monesti yksin. Nämä tarpeet ovat sellaisia, jotka muissa sairauksissa ovat itsestään selviä. Näiden toteutuminen on kiinni rahasta, poliittisesta tahdosta sekä arvoista. Arvoista, jotka määrittelevät mihin rahaa käytetään. Eihän tämän asian kuntoon laittaminen ole enää halpaa. Liian kauan on tämän asian laajuutta koetettu vähättelyllä peitellä sekä ihmisen huolilla ja peloilla diagnosoida.

Sisäilmasairas tarvitsee:
1. Kaikki apu on sitoutettu diagnoosinumeroon. Tällä hetkellä on käytössä pelkkä oirekoodi joka ei auta millään tavalla sairastunutta. Tämä koodi vain leimaa sekä tilastoi tällä hetkellä sairautuneet ja jättää turvaverkkojen ulkopuolelle.
2. Sosiaaliturva - Mikä sosiaaliturva??? Sisäilmasairas on kaikkien tukien ulkopuolella. Taas pääsemme siihen diagnoosinumeroon. Oirekoodi ei oikeuta sairaspäivärahaan, kuntoutustukeen tai saatikka eläkkeeseen. Millä sairastuneen pitäisi elää? Toimeentulotuen varassa, roikkkua työttömien…

Kirje Kansanedustajille

Lähetin oheisen kirjeen kansanedustajille eduskunnan kirjaamon kautta. Kirjettä voi jakaa myös muita reittejä myöten. Omat voimani riittivät tähän asti.


Arvoisa Kansanedustaja
Olen kirjoittanut teille aikaisemminkin. En ole varma onko viestini tavoittanut teidät sillä vastausta sähköposteihini en ole saanut. Tiedän että kun sisäilmasta ja siitä sairastumisesta puhutaan niin rivit jakautuvat uskoviin ja ei uskoviin. Nykytiedon valossa ei pitäisi kyllä enää olla epäilijöitä tämän asian suhteen. Kyse taitaa olla vain siitä kuinka kallista tämä on laittaa kuntoon.Sekä huolehtia siitä että sairastuneet saavat kohtelun joka kuuluu jokaiselle hyvinvointivaltion jäsenelle.
Kuuntelin omasta sängystä käsin 29.9 järjestetyn Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet ja sosiaaliturvapuute seminaarin. Vaikka tiedän että olette hyvin omaan puolueeseen sitoutuneita ja työhönne kuuluu kritisoida toisten aikaansaamisia. Itse olen täysin sitoutumaton tällä hetkellä sillä usko puoluepolitiikkaan on me…

VIERASTEKSTI/ HENGITYSLIITTO HYLKÄSI SISÄILMASAIRAAT

Olemme olleet Hengitysyhdistysten jäseninä 17-30 vuotta ja saaneet vuosien mittaan vertaistukea, apua ja neuvoja Hengitysliitolta ja paikallisyhdistykseltä itsellemme sekä perheillemme. Olemme sairastuneet huonosta sisäilmasta altistuttuamme kodissa, työpaikalla sekä lapsemme sairastuttua kouluissa sädesienistä ja mikrobeista oireillessaan. Olemme käyttäneet päivittäin aikaamme vertaisten tukemiseksi, paikallisyhdistyksessä vetäneet viikottain sisäilmasta sairastuneiden aikuisten ja lasten ryhmiä. Olemme toimineet Hengitysliiton liittovaltuutettuna, sisäilmavertaispuhelinpäivystyksessä, kokemustoimijaluennoitsijana, tukihenkilöinä sekä vertaisina sisäilmasta sairastuneille perheille ja henkilöille. Terveet tilat 2028 ohjelmassa hoidetaan diagnoosin omaavat astmaatikot, muille tarjotaan käyttäytymisterapiaa, nettiterapiaa, psykiatrin palveluja ja toiminnallisten häiriöiden poliklinikan hoitoa. Aivojen uudelleenohjelmointi myönteisesti suhtautumaan homerakennuksiin ja omiin korvien v…