Siirry pääsisältöön

Hengissä ollaan

Nyt on sitten puikoilla huivivaihtohuivi, joten voi olla kuvatonta vähän aikaa. Ellei sitten ihan itsestään hyppää jotain muutakin puikoille.
Näyttötyö alkaa olla hyvällä mallilla. Enää muutama kohta vaatii tekemistä. Toiveissa olisi saada kahden viikon sisällä valmiiksi. Joten sekin aiheuttaa välillä blogihiljaisuutta.
Olen laiska kommentoimaan toisten blogeissa tai nykyisin en kerkeä kunnolla lukemaan ja saatikka kommentoimaan. Joten päätin että joka päivä koetan kommentoida edes viidessä blogissa tai sitten räveltämössä. Yleensä tulee vain kuolattua ihanien käsitöiden ja ideoiden perään.
KIITOS kaikille huivikommenteista. Niitä on tosi ihana saada. Kotona kun kuulee vain että huivilta näyttää.
Ai niin tuli vähän lankaakin Tinttamarellista, mutta kuva on kotikoneella. Tämän kuun joulukoristeenkin sain pisteltyä, mutta 15-v murkku onnistui läikyttämään sille kahvia, joten se odottaa pesua ja viimeistelyä. Ehkä kuitenkin ostan sille vain kehykset. Ideat on vähän vähissä tämän pistelyn kanssa.
Yksiväriseen vaihtoonkin pitäisi ruveta miettimään hyvää ideaa. Mutta taidan sen miettimisen aloittaa vasta tuon vaihtohuivin valmistuttua.
Mukavaa päivän jatkoa kaikille.

Kommentit

Mari sanoi…
On se kommentointi täälläkin taas jäänyt aika vähiin, kun ei tahdo ehtiä myöskään blogeja lukemaan. Mutta eihän sitä pakko ole aina kommentoida, vaikka kyllä itseä välillä sitten ihmetyttää, kun ei omaan blogiin tule kommentteja. Mutta ei sitä aina jaksa, ja vissiin joku yleinen kommentointiblääh on blogistaniassa menossa. :)

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!
Amalia48 sanoi…
Minä pläjäytin Sinnuukii huasteella, joten kipases hakemassa blokistani:))
Kyllä out kommeen kesähuivin värkännä!
Tupuna sanoi…
Moikka!

Kyselenpä, että riittääkö kolme kerää Liniä minkäänlaiseen huiviin?

Tilasin ja vaan sen verran. :(

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisäilmasairas tarvitsee:

Sisäilmasta sairastunut jätetään tarpeidensa kanssa monesti yksin. Nämä tarpeet ovat sellaisia, jotka muissa sairauksissa ovat itsestään selviä. Näiden toteutuminen on kiinni rahasta, poliittisesta tahdosta sekä arvoista. Arvoista, jotka määrittelevät mihin rahaa käytetään. Eihän tämän asian kuntoon laittaminen ole enää halpaa. Liian kauan on tämän asian laajuutta koetettu vähättelyllä peitellä sekä ihmisen huolilla ja peloilla diagnosoida.

Sisäilmasairas tarvitsee:
1. Kaikki apu on sitoutettu diagnoosinumeroon. Tällä hetkellä on käytössä pelkkä oirekoodi joka ei auta millään tavalla sairastunutta. Tämä koodi vain leimaa sekä tilastoi tällä hetkellä sairautuneet ja jättää turvaverkkojen ulkopuolelle.
2. Sosiaaliturva - Mikä sosiaaliturva??? Sisäilmasairas on kaikkien tukien ulkopuolella. Taas pääsemme siihen diagnoosinumeroon. Oirekoodi ei oikeuta sairaspäivärahaan, kuntoutustukeen tai saatikka eläkkeeseen. Millä sairastuneen pitäisi elää? Toimeentulotuen varassa, roikkkua työttömien…

Kirje Kansanedustajille

Lähetin oheisen kirjeen kansanedustajille eduskunnan kirjaamon kautta. Kirjettä voi jakaa myös muita reittejä myöten. Omat voimani riittivät tähän asti.


Arvoisa Kansanedustaja
Olen kirjoittanut teille aikaisemminkin. En ole varma onko viestini tavoittanut teidät sillä vastausta sähköposteihini en ole saanut. Tiedän että kun sisäilmasta ja siitä sairastumisesta puhutaan niin rivit jakautuvat uskoviin ja ei uskoviin. Nykytiedon valossa ei pitäisi kyllä enää olla epäilijöitä tämän asian suhteen. Kyse taitaa olla vain siitä kuinka kallista tämä on laittaa kuntoon.Sekä huolehtia siitä että sairastuneet saavat kohtelun joka kuuluu jokaiselle hyvinvointivaltion jäsenelle.
Kuuntelin omasta sängystä käsin 29.9 järjestetyn Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet ja sosiaaliturvapuute seminaarin. Vaikka tiedän että olette hyvin omaan puolueeseen sitoutuneita ja työhönne kuuluu kritisoida toisten aikaansaamisia. Itse olen täysin sitoutumaton tällä hetkellä sillä usko puoluepolitiikkaan on me…

VIERASTEKSTI/ HENGITYSLIITTO HYLKÄSI SISÄILMASAIRAAT

Olemme olleet Hengitysyhdistysten jäseninä 17-30 vuotta ja saaneet vuosien mittaan vertaistukea, apua ja neuvoja Hengitysliitolta ja paikallisyhdistykseltä itsellemme sekä perheillemme. Olemme sairastuneet huonosta sisäilmasta altistuttuamme kodissa, työpaikalla sekä lapsemme sairastuttua kouluissa sädesienistä ja mikrobeista oireillessaan. Olemme käyttäneet päivittäin aikaamme vertaisten tukemiseksi, paikallisyhdistyksessä vetäneet viikottain sisäilmasta sairastuneiden aikuisten ja lasten ryhmiä. Olemme toimineet Hengitysliiton liittovaltuutettuna, sisäilmavertaispuhelinpäivystyksessä, kokemustoimijaluennoitsijana, tukihenkilöinä sekä vertaisina sisäilmasta sairastuneille perheille ja henkilöille. Terveet tilat 2028 ohjelmassa hoidetaan diagnoosin omaavat astmaatikot, muille tarjotaan käyttäytymisterapiaa, nettiterapiaa, psykiatrin palveluja ja toiminnallisten häiriöiden poliklinikan hoitoa. Aivojen uudelleenohjelmointi myönteisesti suhtautumaan homerakennuksiin ja omiin korvien v…