tiistai 21. huhtikuuta 2009

Hengissä ollaan

Nyt on sitten puikoilla huivivaihtohuivi, joten voi olla kuvatonta vähän aikaa. Ellei sitten ihan itsestään hyppää jotain muutakin puikoille.
Näyttötyö alkaa olla hyvällä mallilla. Enää muutama kohta vaatii tekemistä. Toiveissa olisi saada kahden viikon sisällä valmiiksi. Joten sekin aiheuttaa välillä blogihiljaisuutta.
Olen laiska kommentoimaan toisten blogeissa tai nykyisin en kerkeä kunnolla lukemaan ja saatikka kommentoimaan. Joten päätin että joka päivä koetan kommentoida edes viidessä blogissa tai sitten räveltämössä. Yleensä tulee vain kuolattua ihanien käsitöiden ja ideoiden perään.
KIITOS kaikille huivikommenteista. Niitä on tosi ihana saada. Kotona kun kuulee vain että huivilta näyttää.
Ai niin tuli vähän lankaakin Tinttamarellista, mutta kuva on kotikoneella. Tämän kuun joulukoristeenkin sain pisteltyä, mutta 15-v murkku onnistui läikyttämään sille kahvia, joten se odottaa pesua ja viimeistelyä. Ehkä kuitenkin ostan sille vain kehykset. Ideat on vähän vähissä tämän pistelyn kanssa.
Yksiväriseen vaihtoonkin pitäisi ruveta miettimään hyvää ideaa. Mutta taidan sen miettimisen aloittaa vasta tuon vaihtohuivin valmistuttua.
Mukavaa päivän jatkoa kaikille.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

On se kommentointi täälläkin taas jäänyt aika vähiin, kun ei tahdo ehtiä myöskään blogeja lukemaan. Mutta eihän sitä pakko ole aina kommentoida, vaikka kyllä itseä välillä sitten ihmetyttää, kun ei omaan blogiin tule kommentteja. Mutta ei sitä aina jaksa, ja vissiin joku yleinen kommentointiblääh on blogistaniassa menossa. :)

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Amalia48 kirjoitti...

Minä pläjäytin Sinnuukii huasteella, joten kipases hakemassa blokistani:))
Kyllä out kommeen kesähuivin värkännä!

Tupuna kirjoitti...

Moikka!

Kyselenpä, että riittääkö kolme kerää Liniä minkäänlaiseen huiviin?

Tilasin ja vaan sen verran. :(