lauantai 31. tammikuuta 2009

Täällä pörrää siivouskärpänen

Minä joka en kamalasti rakasta siivoamista on siivonnut jo koko eilisen päivän ja aikoo jatkaa tänään. Eilen oli vuorossa yläkerta. Vanhimmin pojan huone ja tyhjillään oleva varastohuone(odottaa remonttia joskus ehkä). Tästä tyhjillään olevasta huoneesta pitäisi tyllä tyttärelle huone. Mutta koska yhteinenkään huone nuorimmaisen kanssa ei kestä kunnossa, niin mitä hän tekeekään omalla huoneella. Taitaa äiti saada oman työhuoneen. Hih. Arvatkaa repisikö tyttö pelihousunsa, kun kuulisi äidin suunnitelmat.

Tänään olisi sitten vuorossa olohuone ja lastenhuone. Olohuoneessa taitaa järjestys vaihtua. Silloin tulee joka paikka kunnolla siivottuakin, kun huonekalut vaihtaa paikkaa. Annoin lapsille kymmenee asti katsella lastenohjelmia ja itsekin kerkee pikkasen netissä surffailla.

Kertokaas mitä teen näistä langoista. Kädet kun on kuivat näin pakkasilla, niin ei ole kiva neulottava. tätä lankaa neulotaan vain hyvin "rasvatuilla" käsillä.


Mutta nyt siivoamaan!

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Minäkin ostin tuota Jive-lankaa ja kun olin saanut sen kotiin ihmettelin mitä siitä oikein saisi aikaan. Taidan tehdä tiskirätin =)

Willis kirjoitti...

minäkin tuota lankaa katsoin, katselin sitten ohjeita novitasta, mutta ei oikein ollut, enkä osaa vielä ainakaan soveltaa...sitten osaa kun selaa taas kolmen neljän vuoden lehdet läpi, niin löytyy jotain... ihana lanka kylläkin.