lauantai 31. tammikuuta 2009

Kuvia pyörremyrskyn jälkeen


Meidän olohuoneessa kävi pyörremyrsky. Mikään ei ole enää omalla paikallaa.

Tässä iltasella tehdään käsitöitä ja katellaan telkkua sekä blogataankin.


Hieman kesäisempi liina piti jo kaapista etsiskellä.


Tässä on toinen paikka minkä olen olohuoneesta valloittanut.


Tässä ansaittu päiväkahvi anopin leipoman munkin kanssa. Ikuvanha liinakin löytyi kaapista. Sopii olohuoneen verhoihin. Laitoin petroolin väriset voileet ikkunaan. Kyseiset voileet toimittivat viime kesän rippijuhlissa liinan virkaa. Olivat muuten edulliset liinat. Yritin ottaa verhoistakin kuvaa, mutta kuvaus ei onnistunut. Ulkona liian valoisaa vielä. Mutta perusverhot.

Nyt sitten jatkan ansaitsemaani taukoa.

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Heh, meilläkin vaihtui eilen illalla n. klo 20 olohuoneessa järjestys. ;) Ei niinkään vaihtelun tarpeesta, vaan käytännön syistä: sohva oli valokatkaisimen vieressä, eikä energiasäästölamput kestä sitä, että 1 v käy niitä jatkuvasti räpsyttelemässä. Plus että sohvan takana ei ollut mitään, niin siitä on jo taapero kertaalleen tipahtanut sohvan selkänojan yli pää edellä lattialle, kun on kokeillut kiipeilemistä... Mutta ajattelin siinä sinua, kun siirtelin huonekaluja paikasta toiseen. :) Kun muistin, että teilläkin oli vaihtunut olkkarissa järjestys. :)

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...