maanantai 18. joulukuuta 2017

Rakas JoulupukkiTiedän että kirjoitin jo yhden kirjeen, mutta ehkä sallinet tämän toisenkin, 

Ehkä tontut on jo rapostoineet että terveys on ottanut takapakkia sekä lääkäreiden kanssa on vaihtelevia kokemuksia. Varmaan myös tiedätkin että työkykyiseksi  minusta ei enää ole mutta eläkepapereita en saa ikäni takia. Senhän ei pitäisi olla este mutta tuntuu olevan Suomen maassa. Toinen este on se että sisäilmasta sairastunut ei ole #oikeestisairas. Nupista sillä vaan viiraa ja laitetaan terapiaan.

Tällä kertaa toivoisin jotain itselleni. Jos saisin paketista sellaisen lahjan, joka kattaisi yksityisellä lääkärillä käynnin, tutkimukset ja matkat. Kuten tiedät että tässä minun tilanteessa ei tuo raha kasva puussa. Rahat riittää siihen peruselämiseen mutta eivät mihinkään ylimääräiseen. Olisi toiveissa että josko Kuopion Ville tohtorille pääsisin. Olen lukenut ja kuullut että hän ottaa potilaan tosissaan eikä psykologisoi sekä oikeasti yrittää auttaa potilasta. 

Tämä pyyntö on viimeinen keino päästä edes jollain tavoin kiinni normaaliin eläään. Ehkä sieltäkään ei apua löydy kun on jo vaikeasti sairastunut. Mutta ehkä elämästä saisi edes siedettävää.

Kiitos Sinulle jos jaksoit tämän toisen kirjeeni lukea. 

Ystävällisin terveisin Kirsi Kipakka