lauantai 7. tammikuuta 2017

Niin helppoa tää elämä ...

Ajattelin teille kertoa millaista on tämä "helppo" elämä. Parina päivänä kun on yrittänyt siivota huone kerrallaan sekä kävi ottamassa mojovan altistuksen naapuricityssä lääkäri(huono sisäilma) että isompi ruokakauppareissun merkeissä.

Illalla alkoi sitten nilkkojen pakotus joka tietää huonoa yötä unen kannalta sekä kramppeja. Kramppeihin tuli sitten muutaman kerran herättyä. Altistus ja siivoaminen on laittaneet keuhkot ihan jumiin. Ulkona ollut pakkanenkaan(yli -20) sattunut hyvään saumaan. Happea ei päässyt yhtään ottamaan jotta olo olisi helpottunut.

Tänään oli tarkoitus jatkaa siivoamista seuraavassa huoneessa .... Taitaa olla viisasta jättää tämä suunnitelma ensi viikkoon. Happi pitää saada kulkemaan sekä kivut helpottamaan. Näinä päivinä menee koko lääkitys maksimissa.

Ensi viikolla odottaa uusi paha altistus kun täytyy keuhkokuvissa käydä. Odotettavissa on myös labraa sekä spirometriaa eli paikkoja jotka on höystetty epäterveellä sisäilmalla.

Tänään jos selviäisi ruuan teosta sekä koettaisi kestääkö keuhkot yhtään ulkoilmaa. Pakkanen olisi jo sopivissa lukemissa mutta inhottavia tuulen puuskia vähän väliä.

Enköhän ole nyt valittanut jo tarpeeksi ja voin lähteä keittämään lisää kahvia. Jos sen avulla tämä päivä rämmitään läpi.



ps: kuva otettu vuosi sitten

Ei kommentteja:

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...