maanantai 16. tammikuuta 2017

Ei haastattelulle

"Haastateltava haussa!
Onko homeongelma aiheuttanut sinulle astmaa? Haluatko kertoa asiasta SDP:n sivuilla lyhytvideolla? Kuvaukset Helsingissä ensi viikolla. Haastateltavalle maksetaan palkkio sekä matkakulut. Kiinnostuitko? "

Tällainen ilmoitus oli ison potilasjärjestön facebook-seinällä. Kiinnostus lopahti heti kun huomasin poliittisen leiman tässä ilmoituksessa. Ja tuli siihen vähän napakasti vastattuakin:

Ei onnistu enää reissaaminen vaikka miten miettis. Sisäilma vienyt täysin terveyden ja tuonut mukanaan mukavia liitännäissairauksia kuten fibro, ABPA jne... Enkä halua antaa kasvojani yhdellekään puolueelle sillä niin ala-arvoisesti on sisäilma-asioita hoidettu. Kipakka on puhunut . UGH!



Tämä pisti samalla miettimään kuntavaaleja. Onko puolueen kalastettava ääniä sairaiden ihmisten naamalla? Onko tämä sisäilma-asia vaan niin vaikea noille poliitikoille jotta koetetaan saada sairastuneita kamppanjoihin kiillottamaan omaa osuutta? 

Vaikka olen miten äänestänyt niin sisäilma-asiat eivät ole parantuneet. Tässä asiassa yksikään puolue ei saa synninpäästöä.. Ehkä sitten alkaa vasta oikeasti tapahtumaan kun tämä helvetti kuntavaaliehdokkaa omaan nilkkaan napsahtaa. Siihen asti kunnes tämä herääminen poliitikoilta oikeasti tapahtuu on vihaisten äitien ja isien vaan jatkettava taistelua.

Sen verran kiukkusta tekstiä voisi tulla että on viisasta lopettaa. Olen puhunut!!!



Ei kommentteja:

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...