sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kipakan Joulun odotus 4Tonttulasta huomenta ja Tonttu Hajunokkahan se taas täällä on äänessä.

Tuo herkkä hajunokkanihan ei kestä noita oikeita kynttilöitä. Tästä johtuen Tonttulassakin on ollut pakko siirtyä osaksi nykyaikaan ja led- sekä sähköistenkynttilöiden loisteeseen. Toisaalta ei haittaa jos vaikka tonttu torkahtaa ja kynttilät jää palamaan. Eikä tuota minun herkkää hajuaistiani halua muut tontut vaurioittaa. Jää vielä herkkuosaston uudet herkut huomaamatta sekä Joulumuorin sydäntä lämmittävä mustaherukkamehu. Lisäksi siivousosaston tontut ovat mielissään kun joka nurkka ei enää ole mustana kynttilän noesta joulun jälkeen. 

Iltapuhteina on tullut askarreltua kaikennäköisiä kippoja ja kuppeja tuikuille tai siis led-tuikuille. Toivottavasti saatte näistä ideoita. Osa kuvista on vielä ajalta kun tontun nokka oli vielä normaali tontun nokka ja kynttilöitä voi poltella.

Ja tämä tonttu kun tykkää kahvista ja kahvin tuoksusta niin kamalasti, että laittelin kahvinpapuja myös kippojen pohjalle tuoksua tuomaan. Kahvin tilalla voi käyttää myös vaikka merisuolaa. Näitähän pitäisi löytyä joka tontun keittiöstä.


Nyt taidan käydä kurkkaamassa olisiko Joulumuorilla pannu kuumana ja saisin ison kupin kahvia piparien kera. 

Ei kommentteja: