keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulutoiveita

Jos kirjoitan nämä toiveet ylös niin ehkä joskus nämä toteutuvat. Kolme toivomustahan on tapana esittää ...

Ensimmäinen on itsekäs toive sillä enää en pysty kotiaskareista normaalisti selviämään tai selviän kipulääkepurkin avulla. Aputonttuja toivoisn auttamaan ainakin kylpyhuoneen ja saunan pesussa.

Toinen toive olisi tuolle aputontulle eli nuorelle miehen alulle. Nyt kun polvi pahkeinen otti ja kipeytyi kunolla sekä operaatio odottaa niin kuntoutusta pitäisi pystyä jotenkin kotonakin harjoittamaan. Välineita ja opastusta tai ainakin hyviä vinkkejä joilla voi selvitä pienin kustannuksin.

Kolmas haave olisi saada joskus puhdas kamera. Edellisenhän sädesieni pahkeinen saastutti ja sillä pystyy kuvaamaan vain pienissä pätkissä. On aikamoista läträämistä jatkuva kameran desinfiointi sädesienestä kun ei se silti koskaan puhtaaksi tule.

Ehkä nämä toiveet on isoja mutta ehkä ne joskus toteutuu ....


Tänään keskitytään toipumiseen ja toivomiseen sekä ruokakaupassa käyntiin. Eilisen altistuksen jälkeen sekin tuntuu aika haastavalta.

Ei kommentteja:

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...