keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulun kuviot ja kiemurat

Aputonttu saapui mummolasta lahjojen kera. Ovella jo nenä sanoi että osumaa on otettu ja kunnolla. Aikataulu muuttui lennosta. Lahjat avattiin heti ja roskapussi odotti papereita vieressä. Pussi heti kiinni ja ulos kun operaatio "lahjatauki" suoritettu. 

Saunahan oli jo valmiiksi päällä ja molemmat aputontut saunanlauteille. Lahjakuriiri sai laittaa myös vaatteet pesuun.  Lisäksi ohjelmassa oli siivoamista  kuten joka joulu. Siivoamista tehtiin jokaisena päivänä sekä pesukonekuivausrumpu kävi ylikierroksilla. Tänään viimeisiä vielä silittelen jotta taatusti on homeitiöt kupsahtaneet.

Tänä vuonna tuli vain yksi jatkosijoitettava kukka. Eikä yhtään lahjaa joutunut pahemmin tuulettelemaan. Ei niitä lahjoja niin montaa nyt ollutkaan. Karkit yms lähti paketeistaan lasikippoihin. Suklaiden pakkaukset on todella hyviä imemään itseensä hajuja ja homeita.

Eli kuten huomaatte tosi stressitön ja rento joulu, mutta sitä se sisäilmasairaan joulu on. Monet kuviot on tietysti jo meille normi settiä että en edes niistä osaa kertoa. Mutta meidän joulu on varmaan kaukana normaalista.Ei kommentteja: