sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Parisuhteessa

Otsikko ehkä johtaa sinut harhaan. En siis ole löytänyt uutta elämänkumppania saatikka että olisi jotain säpinää edes näköpiirissä. Vuosipäivä alkaa lähestymään kortisonin kanssa. Tämän vuoden tutustumisvaiheen jälkeen näyttää siltä että parisuhteemme on tarkoitus jatkua loppu elämän.

Kortisonilla on omat pahat piirteensä, mutta onko kukaan täydellinen. Lisäksi herra kortisoni saa puolisossa epämiellyttäviä piirteitä esille sekä aiheuttaa ulkoisia muutoksia. Painon nousu ja muutokset kasvoissa on näkyvimpiä muutoksia, mutta onneksi herra kortisonille kelpaan kuitenkin tällaisena kuin olen. Häntä ei haitaa muutama liika kilot tai muuttuneet kasvon muodot.

Unimasan kanssa herra kortisoni ei tule juttuun, joten tässä olisi hieman korjaamista herra kortisonin osalta. Mustasukkaisuutta toisia "miehiä kohtaan ei nää jaksaisi tässä suhteessa ;)

Lisäksihän herra kortisoni saa puolisonsa turpoamaan, mutta onnekai hän ei ole nirso. Onpahan jotain mistä ottaa kiinni.

Pitemmän ajan kanssa silmätkin saattavat "häikäistyä" herra kortisonin läsnäolosta. Mutta eihän se haittaa pysyvässä parisuhteessa, kuten ei lihasten surkastuminen tai osteteoporoosikaan. Sillä kaikesta tästä huolimatta Herra Kortisoni pysyy rinnallasi.1 kommentti:

Mirja Karhunen kirjoitti...

Tämä sama tyyppi aikoo pysytellä tiiviisti minunkin kanssani. Joutaisi minun puolestani jo jonkun muun riesaksi...