lauantai 21. marraskuuta 2015

Rakas Joulupukki

Tänä vuonna joulumieli tuntuu olevan kateissa ja siksi kirjoittelenkin sinulle ajoissa. Olemme koettaneet joulumieltä kaivella esille pipareita sekä torttuja paistellen. Mutta jotenkin tämä harmaa märkä keli ja nenään käyvä homeen haju ulkona ei oikein auta asiaa.

Toiveeni on ehkä vaikea toteuttaa, mutta kerron sen sinulle kumminkin. Tahtoisin valkean maan ja pikkuisen pakkasta sekä ison säkillisen joulumieltä. 

Lapsille toivoisin paljon pehmeitä paketteja sillä se helpottaisi meidän perhettä pääsemästä kiinni normaaliin elämään ja arkeen. Toivon että muistatte Korvatunturilla että pakettien täytyy olla tuoksuttomia. Jos tänä jouluna minun ei tarvitsisi siivota lahjojen jaon jälkeen. Itse olen luvannut toteuttaa yhden toiveen lasta kohti, joten sinulle jää vielä iso urakka. Lapset ovat kovasti koettaneet auttaa minua, joten ovat mielestäni olleet aikas kilttejä.

Jouluherkuista koetan selvitä itse, mutta pienet aputontut ei olisi pahitteeksi. Jouluun meillä ei enää kuulu oikeat kynttilät, mausteiden tai kuusen tuoksu, joten otan ilomielin vinkkisi vastaan kuinka saadaan meille sopiva joulu aikaan.

Lisäksi toivon kaikille ihmisille iloista joulumieltä ja onnellisia hetkiä läheisten kanssa.

Ystävällinen terveisin tavallista joulua toivova joulutouhottaja

ps. lämpimät villasukat ja lapaset ei olisi pahitteeksi


1 kommentti:

Riina kirjoitti...

http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/a1349756612093

Oiskohan tästä reseptistä piparkakuiksi :)?