maanantai 20. heinäkuuta 2015

Nainen vailla puhdasta kameraa

Kuten te, jotka olette jo taivaltamme pitkään seuranneet, tiedätte, että koko omaisuus meni kaatopaikalle. Kiitos kuuluu vuokra-asunnon sädesienelle. Kameran kohdalla jouduin miettimään josko sen saisi pelastettua. Olihan kamera vain vuoden ollut kyseisessä asunnossa ja saanut välillä raitista ilmaakin.  Ilman ystävien apua en olisi tähänkään asti selvinnyt. Nyt on moninen puhdistus ja desinfiointi yritysten jälkeen tultu siihen pisteeseen, että kamerakin pääsee samaan osoitteeseen muun omaisuuden kanssa.

Kamerahan ei ole elinehto arjen pyörityksessä, mutta minulle se on ainut henkireikä. Pitkän sairastelun ja diagnosoitujen sairauksien myötä harrastusmahdollisuudetkin on niukat.  Joten kyselen josko jollakulla on ylimääräinen kamera joutavana? Voisin siitä vähän maksaakin. Aina parempi jos olisi Canonin sukuun kuuluva, jottei homepäällä tarvitsisi alkaa uuden merkin sielunelämää opettelemaan.

Olen kiitollinen kaikista vinkeistä ja vihjeistä.

Laitan vielä linkkejä sivustoihin joista löytyy kuviani. Joten näätte että kovaan käyttöön kamera pääsee. Kovasti koetan opetella valokuvauksen saloja. omasta mielestäni olen kovasti myös kehittynyt vuodessa.

Kiitos myös jos jaat tätä tekstiä eteenpäin.Kipakan kuvat

Kuvat.fi

Ei kommentteja: