maanantai 20. huhtikuuta 2015

Luottamuksen arvoinen ...

Äänestämistä pohdin hyvin pitkään... Sitä kenelle annan ääneni ja luottamukseni. Ääneni sai ihminen, jolla on omakohtaista kokemusta homeiden kanssa painimisesta. Suuren yleisön suosikiksi ei kyllä näillä aiheilla päästä ja hän jäi valitsematta eduskuntaan. Toivon, että nämä 200 valituksi tullutta tyyppiä tekevät sisäilma- ja homeongelmille jotain. Onhan Suomi sentään HYVINVOINTIVALTIO tai ainkin niin saa uutisista lukea/kuunnella.

Peräänkuullutan nyt sitä kuuluisaa KANTTIA, ROHKEUTTA ja VASTUUNOTTAMISTA, että Suomi olisi se HYVINVOINTIVALTIO kaikille kansalaisille.

Uskon että rakennuskanta on PAKKO laittaa kuntoo keinolla millä hyvänsä. Entä nämä ihmiset, jotka menettävät terveytensä. He eivät ole oikeasti sairasta saatikka enää työkykyisiäkään. Entä jos tämä nakki osuisi omalle kohdallesi?

Minulla kävi vihdoin onni ja löysin melkein terveellä sisäilmalla varustetun kodin. Mutta jatkuvista altistuksista jäi kuitenkin ikuinen muisto. Elän loppuelämäni serologinen ABPAN:n kanssa. Tämä tauti aiheutuu aspergillus-homeesta. Kyseisen homeen kanssa eläminen onkin oma taiteenlajinsa. Sitä tässä opetellaan parhaillaan kera tuhdin kortisonikuurin. Toitottavasti kenenkään muun ei tarvitse itseään altistaan näin pahoin ennenkuin on #oikeestisairas.

Sinä, joka nyt pääset lämmittämään edunkuntasalin penkkiä, voisit ottaa selvää mitä nämä altistuneet ihmiset joutuvat kestämään koettaessaan saada edes hitusen oikeutta.

Toivon sinulle hyviä päätöksiä sekä levollisia unia päätöstenteon jälkeen.

Ei kommentteja: