keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Sisäilmatutkimus ja tulokset



Ehkä nyt on aika tätäkin kritisoida. Miksi nämä tutkimusmenetelmät ei kehity, kun melkein mitä vaan voidaan tutkia ja menetelmiäkin on monia. Miksi vain tätä sisäilmamittausta tehdään ??? Sehän kertoo vain sen hetkisen tilanteen. Meillä oli jo aloitettu tehostettu siivous ja tuuletus, joten ei varmaan näyttänyt lähellekään totta.

En käy sen enempää tähän näitä tutkimuksia listaamaan. Laitan linkin sisäilmayhdistyksen sivuille jossa on sitten lisäätietoa.


Itse odotan vielä terveystarkastajan tuomiota labrantuloksista. Kuka tulkitsee näitä ja miten. Sädesieniä oli arvolla 7 eli alle viitearvon 10. Mutta meillä on jo menossa ties mones homeellealtistuspaikka. Reagoidaan siis pienempiin määriin :(

Mutta jatketaan  ja tehdään #oikeestisairas oikeesti sairaaksi myös päättäjien silmissä.





1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin tuskin päättäjiä tämä asia hetkauttaa, kun eivät välitä. Mutta kampanjalla julkisuutta ja oikeaa tietoa meille tavallisille tallaajille siis kansalaiset herätkää!

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...