torstai 21. maaliskuuta 2013

Kevätvaihto

Kevätvaihdon paketit :) Vaihtoblogi on täällä :)
 


 
Minä sain paketin Mialta :) Ihka ensimmäinen kirjakuori ja ihan miun näkönen :) Itse just tuota mallia pyöritellyt että pistelisikö :) Koko paketti oli aivan miun näköinen - väriä myöten :) 
Itse tein paketin Eijalle :) Eijalla ei ole blogia. Tänään sain kiitoskortin jotta paketti oli perillä. Värikin sattui osumaan kohdalle :) Pistelyn malli löytyy linkin takaa. Ei ihan ohjeen mukaan. Aina pitää vähän soveltaa.
 
Keväisenä juttuna oli tuo neulottu liina :) Lisäksi oli 2 ristipistoon liittyvää juttua :)
 
 
Tosi kiva vaihto ja nyt miettii että osallistuuko seuraavaan :)

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihania paketteja, molemmat :)!

Kirsi kirjoitti...

Tosi kivat vaihdot! Mailartit on ihania, onnea ensimmäisestäsi :)

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.