torstai 13. tammikuuta 2011

Pikkasen sisustusta

Tässä muutama kuva miun ikiomasta huoneesta. Lapset palasivat takaisin yhteiseen huoneeseen ja toivottavasti "mahtuvatkin" sinne. Äiti sai vähän omaa tilaa ja rauhaa ja käsityötarvikkeillekin vähän levittelytilaa.
Tällä viikolla sain ommeltua uudet verhot. Kangas löytyi omasta varastosta. Oikeastaan meinasin ommella nämä vasta keväämmällä, mutta kun huoneen vaihto tupsahti ohjelmaan.
Tänään tein löydön kirpparilta eli vekkivarjostimen. Vekkiosan jätin jo kirpparille roskiin. Kehikosta kehittelin sitten varjostimen itselleni. Vielä uupuu nauha reunasta, mutta omista varastoista kun ei löytynyt sopivaa. Varjostimeen käytin kahta eri väristä pellavalankaa eli pellavan väristä ja valkoista. Upeat varjot tulevat tuosta varjostimesta.


Tänään sitten ompelin verhojen lopppukankaasta muutaman sisustustyynyn.


Minä (joka en koskaan voita mitään) sain alkuviikosta tiedon, että olen voittanut Old El Paso-kilpailussa. Taisinpa käydä jotain tortilla ohjetta kurkkimassa ja ajattelin osallistua kilpailuun. Tänään sitten postissa tupsahti Old El Paso-esiliina ja nämä Nigellan Party Set. Kivalta näyttää kynttilöiden kera.


Tein vielä tänään taulun omalle seinälle, mutta se on täynnä lasten kuvia, joten en julkaise sitä täällä.
Illan jatkoja kaikille. Tämä poistuu naamakirjan puolelle!

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Tuo kattovalaisin on ihan huippu! Todella hieno!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis valo.

Marleena kirjoitti...

Ihana varjo varjostimesta!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana valaistus.

famu kirjoitti...

Poikkesin selailemassa sivujasi.- Oikein mukavaa,aurinkoista kevättä Sinulle.