perjantai 27. marraskuuta 2009

Joululauluvaihto

Minä sain Lennun joululauluvaihdossa paketin Kaimaltani. Ensin täytyi avata kuori, josta paljastui laulu. Ja voi vitsi miten ihana paketti. Kaikki oli juuri minun näköistä. Kirsin-blogista löytyy enemmän juttua. Minä bloggaan näin pikana, kun pitää omaa vaihtoani vielä väsätä. On se 70%:sti valmis. Mutta työtä on vielä. Tällä viikolla on oikeestaan vasta kunnolla jaksanut keskittyä käsitöihin. Kiitos Kirsille ja lämmin halaus tästä ihanasta paketista.


On meillä leivottukin. Ostin uuden vuuan itselleni ja tänä vuonna sitten tulee sydänkakkuja. muutama uusi piparimuottikin on tullut ostettua. Mutta laiskuutta vai mitä, kun ei jaksa kuvailla. Muutama lehtikin on tullut ostettua. Mutta kaikkeahan ei kerkeä tekemään ja nyt on sitten kuvauksesta ja bloggauksesta otettu aikaa.


Ääni on vielä kateissa ja yskittääkin vielä, mutta muuten aikas normaali olo alkaa olla. Koulu ei oikein vielä maistu. Ja keskiviikkona olisi koe. Apua! Kuka lukee miun puolesta ja kirjottaa samalla kaksi äikän ainetta ja enkun tiivistelmän. Netissä roikkuen se ei taida onnistua. Huomenna on opiskelua iltapäivä, jos vaikka enkun tiivistelmän saisi kirjoitettua. Sunnuntaina voisi lukea kokeisiin ja piipahtaa hirvipeijaisissa syömässä. Kaksiin on kutsuttu ja onneksi ne on yhdistetty. Eli samassa paikassa ja samaan aikaan.

Mutta nyt pikana vähän surffailua ja sitten pistoja ristiin.

6 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Hieno pukki!
Hiukan säikähdin, että jo "vaihtojoululaulu", kun omani on vielä kotona, mutta kyllä jo postitusvalmiina. Sitten näin, että ihan luvalla olet sen saanut.
Tsemppiä opiskeluun!

Outi kirjoitti...

Opiskeluintoa! Meidän kouluryhmä (MAMK:ssa) pyysi opettajalta lisäaikaa kotitehtäviin ja onneksi sai... joulun aikaan on niin paljon muutakin tekemistä. Mukavaa viikonloppua =)

Mammutti kirjoitti...

Jouluinen kakkuvuoka, kaunus!
Hyvää viikonloppua!

Minna kirjoitti...

Juuh niin säikähdin minäkin aluksi että mitä, mitä joko ne piti lähettää ;D ihanan vaihdon olet saanut :)

Päivi kirjoitti...

Kivan paketin sait :) Ja kakku näyttää herkulliselta.
Tsemppiä ja voimia opiskeluihin! Ja reippaasti vain lisäaikaa pyytämään, jos tuntuu että kaatuu aineet ja esseet päälle.

Sini kirjoitti...

mä voin ottaa ne äikän aineet ja enkun tiivistelmät jos teet mulle tommosen kakun ;).