keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Minä sain paketin syyssetin Sarilta

Siis minä osallistuin syyssettivaihtoon Lennun ristipistovaihdot-blogissa.

Tällaiselta näytti sisältö ruskean kuoren sisällä. Ihanan oranssia. Koko paketti sävysävyyn ja ajatuksella koottu. Siis minua hemmoteltiin oikeen kunnolla. Tykkään ihan älyttömästi paketista.
Työ haluutte varmaan tietää että kuka se miulle lähetti.

KIITOS SARI!

Koko paketti täynnä itsetehtyjä juttuja. Tästä mie tykkään. Ihania kurpitsoita. Tuo pieni on niin suloinen. Nämä kurpitsat vien koristamaan työhuonettani.

Ja sitten sitten itse pisteltyyn osioon. Muistikirja ja kirjanmerkki. Aivan upeita molemmat. Enhän mie raaski tuota muistikirjaa käyttää.
Tämä paketti oli juuri kuin minulle tehty. Valitettavasti minun aikani tänään on mennyt vanhempainillassa, joten en ole kerinnyt paketin sisältöä hiplaamaan.

Itsellä alkaa olo kohenemaan jo. Antibiootit sain lekurilta. Olkapääkin alkaa kohenemaan.Sielläkin on tainnut olla jonkinlainen tulehdus päällä kun lääkkeet purevat sinnekin.

Routa: Kyllä tuo kipu on haitannut käsitöidenkin tekoa. Vaihtohuivit ei edisty kun ei kärsi neuloa tai virkata.Mutta onneksi molemmat on sen verran hyvällä mallilla, että rykäsen ne ensi viikolla loppuun.

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

oioi mikä ihanuus=))

Srinity kirjoitti...

Olen tosi iloinen että tykkäsit! :)Minäkin sain muistikirjan ja mietin että en tiedä mitä raskisin siihen kirjoitella kun se on niin hieno.

Kati kirjoitti...

Kauniita, suloisia nuo kurpitsat ;)