torstai 10. syyskuuta 2009

Hengissä selvitty

Eilen oli siis ensimmäinen englannin tunti. Selvisin hengissä nippanappa. Kyllä töitä saa paljon tehdä, vaikka enkun saan kirjoittaa lyhyenä. Käyn kuitenkin pitkän enkun tunneilla ja niistä pitäisi saada kokeistakin kuitenkin hyväksyttyjä. apua!!! kuka takoisi minulle prepositiot päähän.
Mutta nyt takaisin "sorvin" ääreen.

4 kommenttia:

Tuittunen kirjoitti...

Nyt kuule alat vaan kutomaan pelkästään enkunkielisistä ohjeista, sukellat Ravelryyn ja käyt lukemassa vain englanninkielisiä neuleblogeja, niin kertyy ihan huomaamatta sitä treenausta kieleen ja prepositioihin. Tsemppiä opiskeluihin!

Marjut kirjoitti...

Komppaan edellistä; voit yhdistää opiskelun ja harrastuksen:)

Mari kirjoitti...

En minäkään tajua prepositioiden päälle mitään, ikinä en tiedä pitäisikö olla "in" vai "at" vai jotain muuta. :) Yo-kirjoituksissa sillä on tietysti jotain merkitystä, mutta sitten oikeassa elämässä ei välttämättä ole niin iso juttu. :) Hyvähän ne tietysti on joskus opetellut, minäkin varmaan olen ne koulussa osannut, mutta on päässyt unohtumaan, kun ei ole tarvinnut. Tsemppiä edelleen!

Neili kirjoitti...

Tsemppiä opiskeluusi! Hattua nostaisin, jos minulla sellainen olisi. Tuttava, joka vuosikymmenien jälkeen täydensi lukio-opintoja ja kirjoitti yo:ksi, sanoi, että rankkaa oli, mutta antoisaa.