maanantai 10. elokuuta 2009

työt alkaa

Siis työsopimuksen menen tekemään keskiviikkona ja työt aloitan viimeistään maanantaina.

Tänään käytiin nuorimmainen kanssa tekemässä IP-hoitosopimus ja eskari alkaa maanantaina. Tänään aloitti vanhin lapsista ammattikoulun ja bussikortti piti käydä hommaamassa. Ja samalla pidettiin pieni koulutarvikkeiden shoppailupäivä. Ja minäkin ostin helmiä. Vain yhden rasian. Nyt täytyy vaan miettiä käykö ne sittenkään salaiseen juttuun. Taitaa olla parempi ilman. Mutta ainahan helmille on käyttöä. Keskimmäinen neitokainen aloittaa torstaina yläasteen. Ja minä kun aloitan vielä samaan syssyyn työt. Joten on muutosta kerrassaan.

Mutta nyt täytyy keitellä kaffetta. Päätä meinaa alkaa särkemään. Taitaa meillä olla ukkosta ilmassa tai sitten liian vähän kofeiinia tai liian vähän neulomista.

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Onnea työpaikasta! Meillä aloitti nuorin lukion viimeisen ja vanhempi lähtee syyskuussa.

Kati kirjoitti...

Ihana homma tuo uusi työ. Onnea kovasti! Tänä päivänä saa olla superonnellinen siitä että on työtä. Tulin juuri maastokeikalta ja huilaan hetkisen ennen toimistohommiin siirtymistä. Minulla on enää 13 päivää ja sit on kaikki taas niin auki kuin olla ja voi... No jospa nämä asiat vielä järjestyvät parhain päin. Taidankin samoin tein pistää pellavalangan tilaukseen ja ruveta neulomispuuhiin oikein urakalla. Oli posti tuonut miehen tädin 60 vee syntymäpäiväkutsun... Upea huivi voisi olla paikallaan lahjaksi.