perjantai 28. elokuuta 2009

Hengissä ollaan edit:lisäsin kuvan


Flunssa meinasi kaataa kokonaan minun neulomiseni. Hyvin vähän on mikään edistynyt. Salaisia huiveja olen tikutellut ja koukutellut.
Ihana immeinen tuosta naapurista toi miulle pellavalankaa tuolta Venäjän puolelta ja monta kerää. Miulla on kuvakin otettuna, mutta se on kotona kamerassa. lisäilen sen illalla. Kiitos Eira kovasti langoista. Mie tikuttelen siulle jotakin kiitokseksi kunhan tää kiire loppuu. Ehkäpä joku pellavainen huivi vaikka.
Syyssettivaihto odottaa kovasti tiistaita, jotta sen saa postittaa. Joten jotain näytettävääkin luvassa.
Mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Tai oikeestaan meillä mies on sorvin ääressä ja minä tään tietokoneen.

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Paranemisia! Meillä nuoriso on sairastanut flunssan, mutta vanhemmat toistaiseksi pystyssä.

Mistä Venäjältä löytyisi pellavalankaa? Poika on lähdössä Pietariin vuodeksi.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Muakin kiinnostaa nuo venäläiset pellavalangat. Minkä hintaisia ne on ja mistä löytää? Yksi tuttu käy usein Moskovassa, joten voisin pyytää tuomaan.

Kati kirjoitti...

Moi! Samaa olin kysymässä kuin Päivikin noista venäjän maan langoista??? Kaunis huivi tuossa edellisessä postauksessa. Mulla loppu työkokeilu tänään ja uus alkaa tässä toivottavasti piakkoin. Sosiaalialalle suunnataan... mielenkiintoista!

Kirsi kirjoitti...

Noista naupurimuan langoista. Laadultaan tosi hyviä. Ei pölise ollenkaa samalla tavalla kuin granstudion lin. Hinta per kerä noin 2-3 euroa. Ja ihan tavallisesta lankakaupasta ostettu.