maanantai 6. heinäkuuta 2009

Tää on mun

Voitin arpajaiset Rebekan käsityö-blogissa. Ja kuoresta paljastui tällainen ihanuus. Tytät meinasi omia tämän itselleen. mutta pidän puoleni ja aion itse käyttää tätä.

Itse laittelin perjantaina pari kirjettä postiin ja jos vaikka posti ois kulkenut nopeasti ja vienyt paketin jo perille. Mutta laittelen niistä sitten huomenna kuvaa, jos vaikka posti ois ollut nopea.

Kun meillä kävi tuo pyörremyrsky, niin meidän lamputkin meni uusiksi. Tai meillä on aina ollut huono valaistus. Niin tänään posti toi monta valaisinta. Ainoastaan meidän yövalot on paikoillaan. Kattovalaisimet mies laittaa huomenna paikalleen.

Nuorimmainen on tällä hetkellä menossa sirkus Finlandiaan. Viime vuonna oman kaupunkin esitykseen emme saaneet lippuja ja kävimme sitten Puumalan esityksessä. Tänä vuonna emme edes yrittäneet oman kaupungin näytökseen vaan mies reissasi pojan kanssa Puumalaan suoraan.

Mutta nyt meinasin hieman pistellä jotakin kivaa. En tiedä vielä itsekään. Mutta lehtiä ja malleja on ihanaa selata.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihanan rannekorun sait! Kannattaa olla lujana, että saat pitää itse! ;)

Onpa teillä ollutkin kova pyörremyrsky, vissiin ihan trombi! ;D Toivottavasti tulee hyvät valot nyt. Voin muuten kertoa sinulle salaisuuden, iän myötä oppii arvostamaan entistä enemmän hyvää valaistusta. Sen tiedän kokemuksesta! ;D

Marjo kirjoitti...

Uuden pistelyn aloittaminen on aina ihanaa. Miettiä mitä alottaisi ja mille pistelisi. Miulla tosin on aika selvät sävelet mitä pitäisi pistellä ja missä järjestyksessä. Mukavaa sekin. Tosin pieniä juttuja voi aina tehdä välissä :)