lauantai 4. heinäkuuta 2009

Huomenta

Ajattelin vain aikani kuluksi täällä piipahtaa. Pitäisi tänään siivousta jatkaa siis viikkosiivousta. No onneksi nyt tällä kertaa pääsee siitä helpommalla.Tältä näyttää meidän pienen miehen selkä jo parempana. Tuossa kuvassa ei näytä ihan niin pahalta kuin oikeesti. En tiedä mitä on tullut syötyä, mutta nyt on pannassa vähän aikaa kaikki vähänkin epäilyttävä. Iho kun pitää saada kuntoon. uutena kokeilin eilen Dexem Cremeä ja ainakin tuntuisi että punoitus hävisi ja kutina helpotti. Rasvassa kun on sinkkiä niin se kuivattaa hieman tulehtuneita nopeasti. Rasva haisee vaan pahalle, joten rasvaaminen pojasta ei ole mukavaa.

Mutta nyt ensin rasvaamaan ja sitten siivoomaan!

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Voi pientä! :(

Kirsi kirjoitti...

Voi pientä tosiaan. Tulee niin elävästi muistikuvat muutaman vuoden takaa, kun tyttö oli samassa jamassa. Silloin lääkärit sanoivat, että allergiat usein helpottavat kouluikään mennessä. En uskaltanut uskoa tai toivoa. Tytöllä oli kokovartaloreaktio päällä melkein koko ajan ja tuo teidän pojan kuva näyttää niin tutulta! Mutta usko tai älä, nyt tyttö saa syödä melkein kaikkea (siis kiellettyjen listalla on enää n. 10) ja iho on todella hyvässä kunnossa. Tsemppiä!!!

Ja kiitos tuhannesti ihanasta blogiarvontavoitosta. Tykkäsin siitä kovasti! Päivitän blogiinikin heti kun joskus meidän kamera palautuu Ahvenanmaalta :)