torstai 9. heinäkuuta 2009

Huomenta päivää

Tänään sitten onkin ainut päivä tällä viikolla, että voin viettää näin ihan kotona. Eilenkin luottamustoimen puolesta olin mukana haastattelemassa työnhakijoita.

Huomenna taas jatkuu haastattelut.

Nilla sinulle lähti postia eilen. Toivottavasti kerkeää perille tällä viikolla.

Eilen oli siis kommentointi keskiviikko. Kiitos kaikille puumerkkinsä jättäneille. Minä ennen kotoa lähtöä laitoin vain pikana kuvat arpajaispalkinoista. Kotona olin vasta kahdeksan jälkeen illalla, joten minä itse en kerennyt kommentoimaan. Jossain välissä pikana kävin kurkkaamassa sähköpostin ja jotakin pientä, mutta enemmälti en oikein kerennyt.

Oikeastaan voisin heittää haasteen teille kaikille. itse olen yrittänyt kommentoina ainakin viiteen blogiin päivässä. Joskun ylittyy tuo raja, kun on niin paljon ihania tuotoksia tai muita mukavia juttuja. Tietysti on päiviä jolloin en kerkeä kommentoimaan ollenkaan. Koska välilä laiskuus iskee ja meinaa jaksaa kirjoitella niin silloin tämä päätös vähän potkii.

Uusi huivikin on puikoilla, mutta en ole vielä kerennyt kuvata.

Mutta oikein ihanaa päivän jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Minä kommentoin tänä aamuna viimeisiin eilen päivitettyihin blogeihin... :-)

Mari kirjoitti...

Kivaa päivää sinullekin! Minä olen täällä mummolassa, niin en ole ehtinyt kommentoida kuin ihan muutamiin blogeihin, eilenkin ihan tietoisesti päätin, etten osallistu kommenttikeskiviikkoon, koska täällä ei pysty samalla tavalla istumaan koko päivää koneen ääressä kuin kotosalla. ;) Kyllä sitä sitten ehtii taas myöhemminkin kommentoida, kun on paremmin aikaa. :)

Kati kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Minulla tuo kommentointi luonnistuukin lähes päivittäin, joten erillisiä kommentointipäiviä ei tarvitse muistaa. =) Minullakin on pitkästä aikaa puikoilla tunika, mutta kuvia en ole laittanut vielä, kun se on vain mytterö puikoilla... Mukavaa loppuviikkoa!

Mari kirjoitti...

Välillä pelkään, että kommentoin jo liikaakin... Tuntuu siltä, että kaikkiin kivoihin juttuihin on tosi kiva kirjoitella kommenttia

Tuija kirjoitti...

Minulla kommentoinnit kulkee puuskissa, ja koko kommentointikeskiviikko kului huomaamatta koko asiaa, voi ei.