keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Hihatinta pukkaa

Tällaisen mustan hihattimen tein itselleni. Salomonin solmuilla. Lanka on Granstudion Liniä eli pellavaa. Se ei nyt tainnut olla yllätys. Laitan kuvaa sitten koko juhla-asussa rippijuhlien jälkeen. Meidän linssiluden ehtii joka paikkaa.


Sadonkorjuukin on aloitettu. Nuorimmainen on sen verran innokas rakparperin pilkkoja, joten piirakkaa ja soppaa on jouduttu tekemään useammin.

Tässä sitten miehen käsialaa oleva kukkalaatikko ja laatikossa pari daaliaa ja pari maahumalaa. Kunhan lähtevät vielä leviämään siis nuo maahumalat.

Minun pyöreä huivini pääsi komistamaan kuistin pöytää. Hätätilassa menee erittäin hyvin pienemmän pöydän liinasta.


Kiitos kaikille kommentoijille. Ihanaa saada viestejä. Kiitos kovasti edellisen postauksen kehuista. Minäkin olen tyytyväinen lopputulokseen.
Pari postausta elempana oleva arvonta päättyy torstaina kun minulle on koulun päättöpäivä. Hihkaisen sitten joskus sinä päivänä arvonnan päättyneeksi.
Oikein mukavaa päivän jatkoa!2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

On se kiva tuo salomoninsolmuiltu hihatin! Teetkö vain suorakaiteenmuotoisen palan ja sitten päät hihoiksi vai mikä on tuon salaisuus? :)

Monikäyttöinen huivi! ;D Kaunis sekä hartioilla että pöydällä!

Sarastusta kirjoitti...

Sulla oli niin hauskasti nuo kaksi ensimmäistä kuvaa, et piti kelata takaisin katsomaan, kun näytti pää niin kohtuuttoman pieneltä tuohon naisen vartaloon ;) Mut sit huomasinkin niihen olevan eri kuvista :D
Mukavaa kesää!