torstai 18. kesäkuuta 2009

Nyt sitä ollaan melkein valmiita

Kiitos kaikille onnitteluista. Ny se on sitten ohi. Siis opiskelut on ohi, mutta maanantaina on minulla näyttötutkintokeskustelut Mikkelissä ja saan tietäää monellako puoltoäänellä paperit lähtee tutkintolautakuntaan. Tutkintolautakunta on kesälomalla ja kokoontuu seuraavan kerran vasta syksyllä, joten viralliset paperit tulevat sitten vasta. Mutta tänään opettajan kommentti oli että ei olisi epäilystä ettenkö saisi läpi.

Naisten kanssa kävimme muodollisuuksien jälkeen juhlistamassa urakan loppumista. Terassilla ei tarennut joten tyydyimme erääseen paikalliseen.

Illalla kahvittelimme kotona. Appivanhemmat ja miehen sisko miehineen ja hänen poikansa tyttöystävineen kävivät tänään kahvilla. Samalla juhlittiin pojan 16-v synttäreitä. Huomenna tulee sweet 16 täyteen.Mieheni muisti minua näillä ihanilla ruusuilla. Eik olekin upeat! Sain myös orvokkeja, mutta ne on vielä kuvaamatta. Olen saanut myös ihania kortteja sähköisiä että tavallisia. Kiitos oikein kovasti kaikille muistamisesta.

Huomenna koetan vielä keretä bloggaamaan. Sain jotain eilen illalla valmiiksi, mutta se pitää vielä kuvata.

5 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Onnittely valmistunisen johdosta ja Hyvää Juhannusta!

Tarja kirjoitti...

Onnea ja halauksia!
Samaan hengenvetoon hyvää juhannusta!

Mari kirjoitti...

Paljon onnea! :) Olipas mukava tapa viettää valmistujaiset ja synttärit samoilla kahveilla - itsekin kolme vuotta sitten valmistuessani selvisin yhdellä kakulla ja kahvinkeitolla oman valmistumiseni sekä lapsen ja miehen synttärit. ;)

katja_helena kirjoitti...

Oikein paljon onnea sinne halausten kera :)

routa kirjoitti...

ihanan kimpun olet saanut. onnittelut täältäkin!