perjantai 26. kesäkuuta 2009

Keskimmäisen huone olohuoneessa

Tämä ei ihan kuulu näihin kuviin, mutta uudet farkut piti kuvata.

Eli erotettiin neidille olohuoneesta puolet omaksi huoneeksi.

Toistaiseksi huoneen erottaa verhot. Katotaan jatkossa tuleeko ihan seinää.

Tämä on otettu vielä ennen verhon laittoa. Mutta minun työpisteeni muutti toiselle puolelle kirjahyllyä.


Kukahan siivoisi nuo lehtipinot. Jotain on siis vielä tekemättä tässäkin huoneessa. Kuten huomaatte meillä ei ole mattoja lattialla. kesällä en pidä koska niiden tuulettaminen on mahdotonta. Siitepölyt kantautuu matoissa muuten liikaa sisälle. Pitäisi hommata sellaisia kevyitä omassa pesukoneessa pestäviä lisää. Mutta en ole nyt kerinnyt sellaisia katselemaan.

mukavaa päivän jatkoa. Ehkä niitä käsitöitäkin jossain vaiheessa täällä vilahtaa.

3 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Voi itku, ollaanpa siellä nyt ahkeria :( Ihanaa kun joku jaksaa :) Mulla on jalka kipeä (varmaan joku jänne tosta jalkaterän ulkosyrjästä) ja on kai paras ottaa iisisti... Viikon päästä pojan rippijuhlat

Outi kirjoitti...

Matottomuus olisikin ajateltava vaihtoehto =) Mietittiin just äsken miehen kanssa, että huomenna olisi saatava kaikki pölyt tästä huushollista ahdistettua nurkkaan -ja roskiin.... Taitaa vaan olla aika lämmin siivouspäiväksi.

Oikein mukavaa viikonloppua! Muista myös välillä huilata ja tehdä käsitöitä =)

Mari kirjoitti...

Meillä pölyallergisilla on kaikki matot bukleemattoja. Ne on todella helppo imuroida, niihin ei tartu pöly helposti ja kun niissä on se muovi siellä pohjassa, niin imurointi sujuu näppärästi. Emme koskaan tuulettele mattoja, koska pölyt lähtee imuroimallakin, ja tamppaamistahan ei nykyään matoille suositellakaan. Ja vaikka bukleematoissa lukee, ettei saa pestä koneessa, niin kyllä minä olen ne koneessa pyörittänyt silloin, kun likaa on ollut. Niihin ei vaan ainakaan meillä kovin herkästi lika edes tartu, ja jos tulee, niin pyyhkäisemällä yleensä lähtee tuoreeltaan puhtaaksi. Aikanaan sain oikeastaan tuon bukleematto-vinkin eräästä koirallisesta kodista, kun siellä oli kaksi valtavaa koiraa ja silti todella siistiä ja karvatonta, mutta bukleematot siellä lattialla oli ja niitä minullekin suositeltiin juuri tuon imuroinnin helppouden takia.