tiistai 23. kesäkuuta 2009

Huomenta pitkästä aikaan

No nyt sitten on pyhät pidetty, joten joutaa ehkä tänne vähän kirjoittelemaan.

Eilen käväisimme Mikkelissä Näyttötutkinnontokeskustelussa tai mikä sen oikea nimi onkaan. 3/3 äänin lähti näyttötyö tutkintolautakunnan käsittelyyn. Tutkintolautakunnalla kun on lomat niin todistus tulee sitten joskus syksyllä. Mutta oli tiukka kaksituntinen. Miulla kun ei ollut aikaisempaa taloushallinnon työkokemusta niin jouduin tiukempaan syyniin kuin muut joilla oli aikaisempaa työkokemusta. Mutta selvisin hengissä.

Tänään sitten jatkuu siivoaminen. Talossa vaihtuu järjestys vähän enemmän. laittelen sitten kuvia kun urakka on selvä.

Tänään meinasin päästä aloittelemaan arvontapalkintoja. Toivottavasti kerkeän jokaisella tekemään pakettiin jotakin itsetehtyä.

Oikein ihanaa aurinkoisen päivän jatkoja!!!

7 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Aurinkoista kesäpäivää sinnekin! Toivottavasti maltat nauttia kesästäkin siivouksen lomassa vaikkapa juomalla päiväkahvit ulkona! :)

Muuten kiva "juhannuskoivu" tuossa alempana! ;)

Pami kirjoitti...

Onneksi olkoon näyttötutkinnosta suoriutuessasi! Meilläkin tentattiin juuri niitä eniten, joilla ei ollut käytännön kokemusta kovin paljoa. Tai siis minä kuuntelin, muut tenttasivat!

Täälläkin siivotaan, mutta nyt taidetaan päivän aikaan siirtyä aittojen puolelle. Sielläkin pitäisi saada jotain järjestystä aikaan!

rebekka kirjoitti...

Hieno homma, että näyttötutkinto tehty :) Iloista kesäviikkoa :)))

Kati kirjoitti...

Hieno homma ja paljon onnea. Uurastaminen kannatti! Kiitos vinkistä, taitaa tosiaan olla päiväkirja paikallaan. Jaahas vaan ruokatauko päättyy, nyt hommiin. Mukavaa tiistain jatkoa!

Mia kirjoitti...

Onnea keskustelun läpisuoriutumisesta :D Varmaan nyt on kevyt olo :)
Ihania siivoushetkiä :)

*hali*
Mia

Päivi kirjoitti...

Upeaa, että urakka on noin loistavasti suoritettu ja ohi! Paljon onnea! Eiköhän tuosta jo saa itteensä vähän palkitakin, vaikkapa jollain kivalla langalla? ;)

rebekka kirjoitti...

Voitto tuli, käyppäs blogissa