keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Neuletapaaminen ja lehtiostoksia

Nyt on sitten puurot keitetty ja samalla tässä sitä syödään.

Tähän lehteen siis sorruin eilen. Mutta oli niin ihania juttuja täynnä.

Kiitos naisille ja eräälle pienelle miehelle eilisestä. Tosi hauskaa oli taas. Tai voiko meillä olla muuta kuin hauskaa. Meillä on aikas hyvä porukka kasassa. Jutut käyvät yksiin tosi hyvin. Mitä minä nyt häiritsin pellavapölyllä.

Pääasiassa eilen tikuttelin tapaamisessa huivivaihtohuivia, mutta aikani pamia pellavapölyllä kiusattuani vaihdoin toiseen huiviin. Ympyrähuvin viidettä vihjettä neuloskelin muutaman rivin. Tämä pellava ei pölise lähellekään niin paljoa kuin dropsin. Tämä pellava on ostettu tinttamarellista. Langan nimeä en ulkoa muista ja enkä jaksa nyt sitä tarkistella.


Nyt sitten pikaiselle blogikierrokselle. Koetan kuitenkin taas ainakin viiteen blogiin jättää puumerkkini.

Ihanaa päivänjatkoa kaikille! Täällä sataa, mutta ilma on taas raikasta. Ei siitepölyt tänään pölise.

2 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Eihän se sinun vika ole, jos pellava saa minun nenäni kutiamaan :-). Tarkistelehan jossain vaiheessa sen toisen pellavalangan nimi, niin minäkin voisin sortua siihen. Tykkään yli kaiken pellavasta, mutta kun se Lin on vaan niin kauheaa minun nenälleni! :-)

Kati kirjoitti...

Jos jaksat kaivella sen vähemmän pölisevän pellavan nimen niin voisin itsekin kokeilla. Nyt ei kestä neuloa mitään pölisevää ja kesäaikana voisi kuitenkin neuloskella sen sinun Linnea-mallin ainakin kertaalleen lahjavarastoon joulua odottamaan ja muutenkin.