lauantai 23. toukokuuta 2009

Kiitos Mia!


Kiitoksia kovasti Mia.

Nyt en jaa tätä eteenpäin. Koska neulerintamalla pukkaa työt päälle. Siis huivivaihdossa taitaa olla yksi petturi mukana ja se tarkoittaa huivin neulontaa. Toisaalta minusta on ihanaa neuloa huiveja erilaisille ihmisille, koska jokaisella tulee omanlaisensa. Kukaan ei jää ilman huivia tässä vaihdossa.

Kiitoksia ja niiata niksautan. Kiitos kaikille huivikehuista. Tuntuu tosi ihanalta saada tällaista palautetta.

Muistaakseni joku kysyi onko pellava karheaa ihoa vasten. Aluksi pellava saattaa tuntua karhealta, mutta kastelujen ja pesujen myötä se vai paranee ja pehmenee.

Mutta nyt lähden tästä suunnittelemaan huivia ja katselemaan omia lankavarastoja. Sillä olisi ihan kamalaa jos pitäisi mennä lankaostoksille. Välillä kyllä tuntuu että lankashoppailu on parasta tässä touhussa.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi miten raivostuttavaa tuollainen, että lähdetään vaihtoon mukaan, eikä sitten hoideta omaa osuutta. Kyllä pitäisi pettureiden nimet pistää ihan julkisuuteen, eikä enää ottaa heitä mukaan vaihtoihin! Itse olen monesti pettynyt pelkästään jo siitä, että vaihto tulee myöhässä - voin kuvitella, miltä tuntuu siitä, joka ei saa vaihtoaan ollenkaan. :( Tsemppiä sinulle huivien neulomiseen, ihanaa että jaksat itse toimia enkelinä. Enkä ihmettele, jos tuntuu siltä, ettei jaksa enää vaihtoblogia. Miten olisi sellainen vaihto, joka ei olisi salainen, eli nimet julki alusta asti, kuka tekee kenellekin?

Nilla kirjoitti...

Ikävältä tuntuu joo ja kiinnostaisi tietää kuka on se minun parini joka ei hoitanut hommaansa. Mutta mietin myös että näille jotka eivät ole hoitaneet hommaansa on voinut sattunut jotain, ei ole blogeissakaan päivityksiä pitkään aikaan.
Kannatan tuota Marin ehdotusta, ei salaisia pareja.