sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Joulukoristetta


Tässä huhtikuun joulukoriste. Valmiina tämä on ollut jo jonkin aikaa, mutta olin unohtanut kuvata.

Alakuvassa on meidän eräs "vappuvieras".Olisiko saanut liikaa aurinkoa. Nuorimmaisen tuotos.


Nyt vielä meinasin pikaisen kierroksen tehdä blogistaniassa ja sitten täytyy lähteä synttäreille. Ei tänään kyllä muuta jaksaisikaan tehdä. Eilen haravoitiin koko piha ja nyt löytyy uusia lihaksia sekä olen ihan tukossa. Minä en siis saisi haravoida, koska olen tosi pahasti noille siitepölyille allerginenen. Mutta nyt on piha siisti ja kukkapenkit käsitelty.

Oikein aurinkoista sunnuntai päivän jatkoa!!!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onko tuo enkeli Margarethan jostain joulukorttipakkauksesta? Kun olen nimittäin itse tuon tehnyt, ja se on tullut minulle joskus Margarethalta ilmaislahjana tilauksen yhteydessä, siis se joulukorttipakkaus, missä on useampikin eri malli tarvikkeineen. Aattelin vain, kun olit viimeistellyt tauluksi, että onko tuo jostain muualta vaiko samanlaisesta pakkauksesta? :)

Minna kirjoitti...

Kiva joulukoriste=)

Minulla jäi nyt huhtikuu tekemättä, mutta ehkäpä sitten tässä kuussa otan menetyksen takaisin. Ihanat vapputunnelmat on teillä ollut, kuvista päätellen=)

Kati kirjoitti...

Hauska kuva nuorimmaisesta tuolla alempana, heh. Täällä on kans haravoitu. Nokka tukossa, silmät punottaa ja sitten tuo auringon valo nostatti kauhean syherön paljaalle iholle. Onneksi tämä helpottaa taas kun lunta sataa... Mutta kesä on silti odotettava kovasti ja siitä nautittava minkä saattaa.
Pistelty enkeli on kaunis.